Fondatorii Noah, singurul brand romanesc de ceasuri din lemn pentru mana, au vandut 25% din actiuni catre antreprenorul clujean Catalin Chis si catre asociatul sau, Erik Barna, fondator si CEO al companiei de IT Life is Hard.

"Catalin Chis a intrat ca persoana fizica. Pe langa el a intrat si Erik Barna, asociatul lui Catalin din Life Is Hard. Fiecare din ei detine 12,5% din Noah", a spus Ruben Perju, unul dintre fondatorii Noah Watches.

Anteprenorul Catalin Chis detine grupul clujean de companii APS, din managementul caruia face parte si Erik Barna. Prin preluarea acestui pachet de actiuni, Chis a intrat intr-un domeniu pe care nu il avea pana acum in portofoliu - piata de lux - si, in acelasi timp, o zona de business neabordata anterior - productia.

Compania Noah Watches este un start-up romanesc de design si productie de ceasuri de lux realizate din lemn, lansat in urma cu un an de catre Iosif Harasemiuc si Ruben Perju, doi tineri antreprenori suceveni.

Citeste si:
Cu cat a scazut averea lui Elon Musk dupa incidentul Cybertruck
Pierdere de 768 de milioane...

Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, doi tineri antreprenori in varsta de 26 de ani, vor sa-si transforme afacerea in cel mai luxos brand de ceasuri de mana din lemn la nivel mondial. Ce planuri au pentru a atinge acest vis?

"Viziunea noastra este sa dezvoltam cel mai mare brand de ceasuri de lemn de mana din lume. Asta inseamna ca vrem sa internationalizam brandul Noah. Vom face asta cu ajutorul unui investitor cu care deja trebuie sa stam la masa si sa discutam. Vrem sa devenim, de fapt, cel mai luxos brand de ceasuri din lemn de mana din lume. International, sunt doua clase de concurenti: daca vrem sa intram in gama de lux, atunci trebuie sa concuram cu ceasuri metalice de lux pentru ca nu exista ceasuri din lemn de lux. Este o gaura pe care vrem sa o umplem. Iar concurenta noastra pe ceasuri de lemn este, dupa parerea noastra, deja depasita de noi pentru ca oferim multe inovari in ceasurile noastre si nu transpunem ceas metalic in lemn, ci il cream", spune Iosif Harasemiuc, fondator Noah, la emisiunea WALL STREET 360, dedicata Raftului cu Afaceri.

Pentru primii doi ani, tinerii antreprenori mizeaza pe promovarea si vanzarea prin online, dar iau in vedere si deschiderea unui concept store. "Am facut un plan de afaceri si necesarul nostru este de 140.000 euro cu TVA inclus pentru a ne atinge planurile pe 2016", spune Iosif.

Citeste si:
Black Friday 2019 la Watchshop: ceasuri la 1 leu
Black Friday 2019 la...
Sursa foto: Wall-Street.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Seful Enel: Sunt oameni interesati sa cumpere active ale companiei