Târgurile de Crăciun din București

Târgurile de Crăciun din București

Primăria Sectorului 6 a anunțat că Târgul de Crăciun „West Side Christmas” va fi organizat în Parcul Drumul Taberei și își va deschide porțile cu o lună înainte de crăciun, iar vizitatorii vor avea parte de multe surprize.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile evenimentului vor fi anunțate în perioada următoare.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2022. În vederea organizării târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers, s-au putut înscrie până la data de 24 octombrie 2022.

Sursa Foto: UNTOLD Universe

Târgul de Crăciun de la Sibiu

Târgul de Crăciun de la Sibiu

Târgul de Crăciun de la Sibiu va fi inaugurat pe 11 noiembrie și va fi deschis până pe 2 ianuarie 2023.

Acesta va fi amenajat, ca și până acum, în Piața Mare din Sibiu.

Cadouri, mâncare bună, vin fiert și experiențe pentru adulți și pitici sunt ceea ce promit organizatorii pentru cei care vizitează Târgul de Crăciun de la Sibiu de anul acesta.

Sursa Foto: Târgul de Crăciun din Sibiu/ Facebook

Târgul de Crăciun de la Brașov

Târgul de Crăciun de la Brașov

Târgul de Crăciun de la Brașov va fi deschis pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, odată cu festivitatea de aprinde a luminițelor de Crăciun, și va funcționa până în data de 31 decembrie.

Târgul va cuprinde și șase căsuțe noi, cu un design mai deosebit, una fiind amenajată special pentru atelierul lui Moș Crăciun. Copiii vor putea participa la ateliere pentru decorațiuni sau îi vor putea scrie Moșului, care va avea și o cutie poștală chiar la intrarea în atelier. Atelierele vor fi gratuite și se vor desfășura de două ori pe zi în perioada școlii, respectiv de la orele 15.00 și 17.00, și de trei ori pe zi în perioada vacanței, fiind adăugat un atelier suplimentar de la ora 12.00.

Tot pentru copii, în Piața Sfatului va reveni caruselul care a făcut deliciul micuților.

Târgul va fi deschis pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, odată cu festivitatea de aprinde a luminițelor de Crăciun, și va funcționa până în 31 decembrie.

Orarul de funcționare zilnică a târgului este 11.00 – 22.00, însă comercianții care ocupă căsuțele sunt obligați să le țină deschise cel puțin de la ora 14.00 la 22.00.

Sursa Foto: Pixabay

Târgul de Crăciun de la Craiova

Târgul de Crăciun de la Craiova

Târgul de Crăciun de la Craiova debutează pe 11 noiembrie. Târgul se va desfășura într-un perimetru de peste un kilometru pătrat, mai precis în piețele Mihai Viteazul, Frații Buzești, Shakespeare, Doljana și Parcul Mitropoliei, potrivit anunțului Liei Olguței Vasilescu, primarul Craiovei.

Pe această rază veți putea găsi un patinoar, un carusel, trenuleț, roată panoramică, chioșcuri de alimentație publică,atelierul lui Moș Crăciun, dar și autobuzul lui Moș Crăciun.

Sursa Foto: Lia Olguța Vasilescu/ Facebook

Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca

Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca

Din 18 noiembrie și până în 31 decembrie, Piața Unirii din Cluj va fi gazda relaxării, a luminițelor, veseliei, zâmbetelor, cadourilor, cântecelor, colindelor și a poveștilor la gura sobei.

Arome de portocale, cuișoare și scorțișoară vor asezona Piața Unirii din Cluj timp de o lună și jumătate.

Sursa Foto: Pixabay

Târgul de Crăciun de la Constanța

Târgul de Crăciun de la Constanța

Începând cu 30 noiembrie și până pe 25 decembrie, Parcul Oleg Danovski din Constanța se va transforma într-un parc festiv, organizat în orașul de la malul mării.

Căsuțele comercianților vă vor aștepta cu cele mai gustoase preparate, iar atelierele distractive și căsuța lui Moș Crăciun vor face deliciul copiilor.

Sursa Foto: Târgul de Crăciun de la Constanța 2022/ Facebook

Târgul de Crăciun de la Oradea

Târgul de Crăciun de la Oradea

Târgul de Crăciun din Oradea va fi deschis în perioada 2- 26 decembrie 2022.

Programul târgului va fi următorul:

  • Luni- Vineri: 14:00 – 23:00
  • Sâmbătă -Duminică: 10:00 – 23:00

Târgul de Crăciun este un proiect cultural organizat de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea (Visit Oradea).

Sursa Foto: Târg de Crăciun Oradea/ Facebook

Târgul de Crăciun de la Timișoara

Târgul de Crăciun de la Timișoara

Târgul de Crăciun de la Timișoara va fi deschis între 1 decembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, în Piața Victoriei, nr. 1.

Toate noutățile legate de programul târgului, activitățile desfășurate și alte informații pot fi găsite AICI.

Sursa Foto: Târgul de Crăciun Timișoara/ Facebook

Sursa foto: Shutterstock.com