Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat noi evenimente care vor începe această lună în Capitală. Acesta a scris, pe pagina sa de Facebook, că acestea nu vor avea ca vedetă „micii și berea”.

Primul eveniment al anului este "AstroFest", care va avea loc pe 20 mai, în Parcul Crângași. Pasionații de astronomie și călătorii în spațiu vor putea explora tot ce știu despre universul de dincolo de atmosfera Pământului, cu ajutorul celor mai performante instrumente.

„Continuăm pe 27 mai cu "Camp Run", în Parcul Drumul Taberei, când vom aduce din nou sportul la noi #acasă, în 6. Suntem deja la a doua ediție și sperăm să ne strângem la fel de mulți ca anul trecut: aproximativ 100.000. La cross deja v-ați înscris, iar locurile s-au ocupat rapid la toate categoriile de vârstă, deși le-am suplimentat. Demonstrații ale sportivilor de la Steaua, fitness, dans, muzică, jocuri de echipă. Va fi o zi de super distracție”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Acesta a anunțat că pregătește surprize pentru 1 Iunie, de Ziua Copilului, în Parcurile Liniei, Brâncuși și Drumul Taberei, plus Parada Micilor Bicicliști. Mai mult de atât, în perioada 9-11 iunie dăm startul celui mai mare festival al florilor din #România: prima ediție a #WestSideFlowerFest.

Sursa foto: Ciprian Ciucu/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri