Lumea preferă tot mai des preparatele de tip brunch atunci când merg la restaurant. Tocmai din acest motiv, în meniul restaurantului tău ar trebui să se regăsească acest tip de preparate.

Ce reprezintă preparatele de tip brunch? Termenul „brunch” este o combinație între cuvintele „breakfast” și „lunch”. În acest articol vei găsi toate informațiile necesare despre cum poți introduce în meniul restaurantului tău preparate de tip brunch, ce echipamente sunt necesare și ce tipuri de preparate brunch sunt cele mai des servite în restaurant.

Servirea brunch-ului la restaurant- Meniul de brunch poate fi diferit de la un restaurant la altul, nu există reguli sau restricții legate de aceste preparate. Există anumite alimente mai populare ce ar trebui să se regăsească în restaurantele ce doresc să servească acest tip de preparate: ouă Benedict, avocado, clătite, vafe, frigănele, french toast, omlete, quiche-uri, brânzeturi, tarte, somon afumat, toast cu avocado, cereale, rulouri cu scorțișoară, brioșe, croissante, frittatas, fructe, legume, salate, produse de patiserie, gogoși, bacon, burritos etc. Pe partea de băuturi, se poate servi cafea, ceai cald, suc de portocale sau de alte fructe, mocktail-uri, ceai cu gheață, smoothie-uri, limonadă, punch, sangria sau diferite cocktail-uri alcoolice/non-alcoolice.

Brunch-ul poate fi servit la restaurant sub două forme, bufet cu autoservire sau meniuri special comandate.

Accesorii necesare pentru servire brunch- Pentru servirea preparatelor de tip brunch este nevoie de veselă, tacâmuri, pahare speciale pentru fiecare băutură. Dar pentru a oferi cele mai bune servicii este nevoie de chafing dish, tigăi antiaderente, stand pentru prezentarea și servirea mâncării, boluri de diferite dimensiuni, înălțătoare bufet și multe altele.

La RoseHome beneficiezi de consultanță gratuită și personalizată în funcție de nevoile, dorințele și stilul locației tale.

Toate accesoriile de care ai nevoie pentru servirea unui brunch sunt disponibile pe www.rosehome.ro în secțiunea „Bufet și mic dejun”. Pe masă trebuie să fie prezente și sticle sos, confecționate special pentru dozarea sosurilor.

Tipuri de brunch-uri populare la restaurant- Unele dintre cele mai adorate preparate de tip brunch sunt quiche cu brânză și ciuperci, ouă umplute cu ciuperci, burrito cu pui, clătite cu bere și portocale.

Printre preparatele ce se află în meniul de brunch bufet cu autoservire se numără fructele de mare, friptura de pui, peștele afumat, supele, salatele, diferite preparate de legume etc.

La servirea la mic dejun se pregătesc ouă, cârnați, bacon, clătite, fructe, produse de patiserie, șuncă etc.

Acest „trend” a devenit tot mai căutat de clienții restaurantelor ce își doresc să se bucure de preparate culinare delicioase la restaurant.

La RoseHome vei găsi absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a oferi clienților tăi cele mai bune servicii. Toate brandurile din portofoliul nostru sunt atent selecționate pentru a oferi cea mai bună calitate clienților noștri.

Sursa foto: Pinterest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri