Sezonul rece începe să-și facă simțită prezența din ce în ce mai mult. Și cum acum e momentul perfect să vă schimbați garderoba, tot acum este potrivit să vă gândiți și la accesorii. Printre cele mai folositoare accesorii se numără gențile de damă. Deci da, în articolul de astăzi ne vom concentra pe moda pentru doamne. Cum iarna tindem să avem nevoie de mai multe obiecte de zi cu zi, cum ar fi termosul cu cafea, setul de fes, mănuși și fular, sau poate chiar eșarfa preferată, acestea nu își vor mai avea locul în poșeta de toamnă obișnuită. De aceea, trebuie să apelați la accesoriile de dimensiuni mai mari, cum ar fi rucsacurile damă. În rândurile ce urmează vă vom ajuta să alegeți un rucsac potrivit pentru fiecare ocazie. De la mersul la birou până la vacanța de sărbători, cu siguranță vă veți putea inspira și alege cel mai bun model. Să începem!

Indiferent de stilul dumneavoastră de îmbrăcăminte, elegant sau casual, rucsacul damă vă poate fi un aliat de nădejde. Spunem acest lucru fiindcă accesoriul în cauză se găsește într-o mulțime de modele, materiale și culori. De aceea el se poate adapta cu ușurință oricărui stil. În continuare, vă vom ajuta să alegeți între trei tipuri de rucsacuri: pentru birou, pentru plimbare și pentru excursia cu familia. Astfel, veți putea alege un model potrivit pentru fiecare tip de activitate, cât să vă completați garderoba cu cele mai frumoase accesorii de sezon.

  • Tipuri de rucsacuri pentru diverse activități

În timpul sezonului rece veți avea nevoie de un spațiu mai încăpător decât pe timpul toamnei, cum vă spuneam și mai devreme. Dacă toamna mai regăseați și zile însorite, iarna temperaturile scad simțitor iar soarele se zgârcește. De aceea, majoritatea doamnelor tind să poarte cu ele de rezervă eșarfa preferată, o pereche de mănuși călduroase și termosul cu cafea fierbinte. Cel mai important este confortul pe timpul frigului, de aceea și nevoia de a avea o geantă mai încăpătoare. Iată ce fel de rucsacuri puteți alege pentru fiecare activitate menționată.

  1. La birou

De obicei, la birou se cere o ținută mai puțin casual și mai mult classy. Dacă sunteți adepta acestui stil de îmbrăcăminte și vă doriți o geantă pe măsură, iată că puteți alege un rucsac damă de piele. Dacă optați pentru rucsacul în nuanțele de negru sau maro, cu siguranță veți reuși să-l asortați la orice fel de ținută. Fie că mergeți la o ședință importantă sau poate aveți o zi de muncă obișnuită, cu un astfel de rucsac veți reuși să întoarceți toate privirile. Vă recomandăm să optați pentru dimensiunile mai mici și culorile uni, pentru a emana cât mai mult rafinament. Astfel, alături de pantalonii de stofă tip business woman și maleta elegantă veți reuși să epatați prin minimalism și clasă.

  1. La plimbare

La plimbare intervine stilul de îmbrăcăminte mai lejer și anume, casual. În cazul în care ieșiți în parc, la cumpărături, sau poate mergeți în oraș cu o persoană dragă, vă puteți îmbrăca oricum doriți. De la cei mai moderni blugi până la cei mai comozi pantaloni de trening, aveți o mulțime de posibilități. Însă când vine vorba de accesorii, puteți opta pentru rucsacul de bumbac în culori vibrante de sezon precum roșu și verde. Cu o astfel de alegere nu numai că vă veți impresiona apropiații, dar veți reuși și să vă simțiți în ton cu cele mai noi trenduri. Dacă la birou v-am recomandat rucsacurile simple în culori uni, în cazul plimbărilor puteți opta pentru modele care mai de care mai speciale, cu broderii și diverse aplicații extravagante. Tot ce contează este să asortați culorile între ele pentru a obține o ținută cât mai trendy.

  1. În excursie / în concediu

O ultimă ocazie despre care vă vom vorbi astăzi este concediul. Dacă vă numărați printre personale care adoră să-și petreacă sărbătorile la munte, alături de familie, atunci aflați că rucsacul de damă este aliatul perfect. Optați pentru un accesoriu de dimensiuni mari, cât mai încăpător, pentru a reuși să transportați chiar și cadourile celor dragi. Însă, când vine vorba de materiale, vă recomandăm să alegeți cu grijă între bumbac și cele impermeabile. Dacă destinația de vacanță este înzăpezită și feerică, atunci materialul impermeabil va fi alegerea perfectă. Așa, veți evita ca interiorul rucsacul să se ude din cauza ninsorii și, cine știe, poate chiar să strice surprizele pe care le aveați pregătite. Iar alături de un costum de ski, cu siguranță rucsacul se va potrivi de minune.

Iar acum că ați aflat ce tipuri de rucsacuri se potrivesc sezonului rece, iată și cum le puteți înfrumuseța. Dacă vă doriți să adăugați un plus de stil ținutei dumneavoastră, optați pentru un breloc festiv sau plușat. Ce poate fi mai potrivit cu iarna decât un breloc în formă de ren sau om de zăpadă zâmbitor? Astfel, magia Crăciunului se va face simțită, însă fără a fi copleșitoare.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirată să alegeți cel mai potrivit rucsac pentru iarna ce ne așteaptă. Pentru și mai multe idei, nu ezitați să navigați mediul online. Cu siguranță veți reuși să asortați la perfecție accesoriul ales. Pe această cale, vă dorim happy shopping!

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri