Primăvara aceasta începe cu Spring IT! Proiectul, ajuns la cea de-a XIII-a ediție, este organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) și se va desfășura anul acesta în perioada 4 - 24 martie.

SiSC reprezintă cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice din București, bucurându-se de o activitate de peste 27 de ani, timp în care a organizat și desfășurat cu succes peste 200 de proiecte care au avut un impact atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală a mii de studenți.

Proiectul Spring IT își propune să faciliteze un prim contact între studenți și reprezentanți ai celor mai importante companii din domeniul IT. Astfel, aceștia au ocazia să descopere noi informații despre starea actuală a pieței muncii, despre trenduri din tehnologie și despre procesul de recrutare al companiilor, urmărind să fie pregătiți pentru începerea unei cariere de succes.

Ediția a XIII-a Spring IT va consta în mai multe evenimente: Meet the Companies și Spring IT Careers, urmând ca în perioada 18-24 martie să se desfășoare Spring Days, eveniment ce constă în alte două interacțiuni: Workshops și Open Days.

Evenimentul Meet the Companies se va desfășura pe data de 11 martie, la Hotel Marshal Garden. În cadrul acestui târg de joburi, studenții vor putea lua contact direct cu reprezentanții companiilor partenere, care îi vor introduce în domeniul IT și le vor prezenta oportunitățile de angajare din cadrul acestora.

Spring IT Careers va avea loc în data de 14 martie și constă într-o prezentare interactivă în cadrul căreia mai multe personalități din sfera IT le vor vorbi studenților despre experiențele lor, oferindu-le tips&tricks și idei de viitor pentru o carieră de succes.

În cadrul Spring Days, companiile își propun organizarea de Open Days în sediul acestora prin care li se oferă participanților oportunitatea de a interacționa cu angajații cheie ai companiilor respective, conturându-și astfel o idee mult mai clară asupra activității acestora. Pe parcursul evenimentului, companiile au posibilitatea de a susține un workshop. Workshopurile reprezintă niște sesiuni interactive ce vor oferi studenților posibilitatea de a-și dezvolta atât abilitățile tehnice, cât și cele sociale prin tratarea unor teme relevante din domeniul IT.

Înscrierile la evenimente vor avea loc în perioada 4 - 17 martie pentru Meet the Companies și Worksopuri și se vor face pe site-ul http://springit.sisc.ro/ printr-un formular de înscriere, prin intermediul căruia vor avea oportunitatea să își atașeze CV-urile, ce vor fi preluate ulterior de companiile partenere.

Mai multe informații puteți găsi atât pe site-ul nostru, https://springit.sisc.ro/, cât și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/springit.sisc, unde echipa Spring IT este pregătită să răspundă oricărei întrebări.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri