De astăzi, îți poți achiziționa biletele la concertul pe care îl va susține Ed Sheeran la București, sâmbătă, 24 august 2024, pe Arena Națională. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul cts.eventim.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 299 RON și 599 RON, în care sunt incluse și taxele de rezervare.

Organizatori anunță că, la această sumă, se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii. Fanii artistului sunt anunțați că pot cumpăra maximum șase bilete la fiecare comandă, iar tichetele le vor fi livrate în format electronic, înainte de spectacol.

Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București, în data de 24 august 2024

Megastarul britanic Ed Sheeran vine, așadar, pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și o apariție memorabilă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat, atunci, cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.

Biletele pentru acest eveniment special sunt disponibile de astăzi, pe www.cts.eventim.ro.

Viitoarele concerte ale lui Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent. Sunt de asemenea planificate o serie de spectacole unice în Bahrain, Dubai, Cipru, Malta și Tenerife, urmând să fie oferite mai multe detalii în curând. Această veste vine imediat după turneul său din SUA, unde Ed Sheeran a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi.

În acest an, Ed Sheeran a lansat două albume, "-ʼ" (Subtract) și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume. Lansate în mai, respectiv septembrie, albumele au câștigat imediat aprecierea criticilor.

Ed Sheeran ajunge pentru a doua oară în România, pe ARENA NAȚIONALĂ, București

SÂMBĂTĂ, 24 AUGUST 2024

INVITAT SPECIAL CALUM SCOTT

BILETE ÎN VÂNZARE PE WWW.CTS.EVENTIM.RO ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, JOI, 26 OCTOMBRIE 2023 – 10 AM!

ACHIZIȚIONEAZĂ BILETE ȘI ACCESEAZĂ INFORMAȚIILE DESPRE ONSALE PE WWW.EDSHEERAN.COM

TOATE DATELE TURNEULUI DIN 2024

Toate site-urile oficiale ale agențiilor de bilete vor fi listate pe materialele de promovare ale turneului și pe www.edsheeran.com. Rugăm pe toți cei care încearcă să cumpere bilete să o facă doar de pe aceste site-uri autorizate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri