Se apropie sărbătorile și, odată cu ele, apar ocaziile în care le facem cadouri celor dragi. Doar că, uneori, poate fi destul de dificil să găsești ceva potrivit și trebuie să depui ceva mai mult efort, mai ales dacă persoana căreia îi dăruiești cadoul este un bărbat - fie că acesta îți este prieten, fie partener de viață sau chiar tată.

De aceea, venim în sprijinul tău cu câteva idei de cadouri pe care poți să le ai în vedere când va trebui să găsești un dar potrivit pentru o persoană de sex masculin.

1. Un parfum

Indiferent că persoana căreia îi dăruiești cadoul este bărbat sau femeie, un parfum este o idee mereu bună. Îi poți cumpăra un set cadou barbati, care conține atât un parfum, cât și un gel de duș. Dacă este o persoană apropiată pentru tine, cu siguranță îi cunoști preferințele și știi ce tip de parfum preferă, care sunt notele care îl încântă olfactiv, deci, va fi mai ușor să decizi ce parfum să îi cumperi.

2. Un bilet la un meci de fotbal sau la un concert

Dacă bărbatul căruia îi este destinat cadoul este microbist, atunci un bilet la un meci de fotbal poate fi o idee potrivită, mai ales dacă te asiguri că și prietenii lui vor participa. De asemenea, dacă acesta are vreun artist sau o trupă preferată, și un bilet la concert poate fi un cadou de neuitat, o experiență pe care o va trăi cu bucurie.

3. Un portofel din piele

Din seria obiectelor pe care le poți dărui, un portofel din piele poate fi o idee potrivită și utilă, mai ales că toată lumea are nevoie de un portofel. Asigură-te că alegi o culoare și un model potrivit gusturilor lui - în general, este recomandat ca portofelul să aibă un design cât mai simplu, să fie încăpător, astfel încât să își poată depozita orice are nevoie, precum cardul, permisul, buletinul.

4. Un vin de colecție

Indiferent că este băutor de vinuri sau nu, un vin de colecție este o idee de cadou pe care nu ar refuza-o nimeni. Așadar, caută un vin de calitate, împachetează-l frumos și surprinde-l pe bărbatul căruia i-l dăruiești - cu siguranță, atunci când îl va desface și îl va savura, se va gândi la tine. Iar dacă este partenerul tău de viață, vă veți bucura împreună de savoarea și mirosul unui vin bun, de calitate.

5. Un card cadou la magazinul lui favorit

Nu în ultimul rând, și pentru bărbați un card poate constitui un cadou potrivit, mai ales dacă vrei să îi cumperi un articol vestimentar și nu ești convinsă de dimensiunile acestuia. Află care este magazinul lui favorit (dacă are unul) și achiziționează-i un card cadou. Selectează ce valoare dorești să aibă acesta și, cu siguranță, se va bucura de acest card și își va cumpăra ceea ce va dori. În plus, va fi și pentru tine mai puțin stresant, fiindcă poate nu îi cunoști gusturile în totalitate și nu îți dorești să dai greș nici cu mărimea. Și chiar dacă ți se pare un cadou superficial, este o idee bună când vrei să mergi la sigur și să nu îi cumperi ceva la voia întâmplării, doar pentru că ești nevoită să îi dăruiești ceva.

Așadar, poate fi mai dificil să îi dăruiești un cadou unui bărbat, dar nu imposibil. Fără îndoială că nu vei da greș dacă îi vei cumpăra un parfum sau un portofel din piele, dar și dacă îi vei dărui o experiență, precum un bilet la un meci de fotbal sau la un concert, cu siguranță că îl vei bucura și îi vei dărui ceva memorabil.

Sursa foto: Pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri