Odată cu controversatul ”CyberTruck”, Tesla a lansat și o ”cyber-bere” inspirată de designul acestuia. Fanii au fost însă rapid dezamăgiți, după ce au plătit și 150 de dolari pe un set de 2 sticle.

”Cyber-berea” a fost lansată în octombrie, designul său fiind derivat din cel al CyberTruck-ului, mândria companiei lui Elon Musk. Un set de 2 sticle de bere și 2 pahare costă 150 de dolari, dar asta nu i-a făcut pe fani să ezite nicio clipă, deși prețul o plasează printre cele mai scumpe beri din lume.

Reacțiile după desfacerea berii de 75 de dolari sticla nu au fost însă la fel de entuziaste, scrie Business Insider. Pe X (fostul Twitter), deținut tot de Musk, au apărut clipuri și fotografii în care se poate vedea cum capacul sticlelor este ruginit. Iar gustul a fost descris drept ”neplăcut” sau chiar ”gunoi”.

;

Nu e primul produs de acest fel lansat de Tesla – în 2020 compania a vândut cu 250 de dolari sticla o tequila sub brandul Tesla. Iar în aprilie anul acesta a scos o ”giga-bere”, produsă însă în Germania la prețul de numai 30 de dolari/sticla (numele este asociat cu ”Gigafabrica” Tesla din această țară). ”Cyber-berea” este însă primul produse de acest fel care pare să îi dezamăgească pe fani, judecând după reacțiile de pe rețelele sociale.

Sursa foto: Tesla

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri