Sub conceptul "Tandrețuri și Finețuri", designeri vestimentari, bijutieri, ciocolatieri, dar și terapii alternative și medicină convențională se reunesc în acest weekend la Ghica House din Centrul Vechi.

"50 de ateliere live din 15 domenii diferite, de la terapii alternative la ateliere de bijuterie şi ciocolată, patru designeri vestimentari, patru ciocolatieri, patru producători de cosmetice, trei bijutieri, doi producători de lumânări parfumate, un salon de înfrumuseţare, un stomatolog, un medic de familie, apă alcalină, uleiuri esenţiale. Aşa arată Festivalul Femeii, de astăzi până duminică", spun organizatorii.

În cadrul acestui Festival va putea fi văzut şi cel mai mare ou de ciocolată fără zahăr făcut în România, care are 25 de kilograme și este confecţionat artizanal.

De asemenea, cei care vor vizita târgul vor putea găsi şi Cadouri de Florii, având în vedere că România are aproape jumătate dintre familii cu cel puţin un membru purtând nume de floare.

Nu vor lipsi nici reţetele de poţiuni din ierburi de leac, care au fost găsite, editate şi publicate de specialista româncă Diana d'Briac într-o carte.

Totodată, o firmă de familie din Braşov va fi prezentă cu cosmetice făcute din plante sălbatice şi ierburi cultivate chiar de ei, iar o alta aduce cosmetice pe bază de cacao.

Femeile, şi nu numai, vor putea afla în cadrul unui atelier, modul de îngrijire zilnică a pielii, dar şi cum cum se face o bijuterie din argint.

Mai mult decât atât, îşi vor putea face câteva analize rapide: CRP cantitativ, hemoglobina, hematocrit şi INR, cu ajutorul unui medic prezent la Festival.

Festivalul Femeii, marca "Tandreţuri şi Fineţuri", este deschis de vineri până duminică, la Ghica House din Centrul Vechi al Capitalei.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri