Hennes & Mauritz (H&M), retailer-ul de moda suedez, a dezvaluit numele celui care va crea urmatoarea colectie a companiei: designer-ul britanic de accesorii Jimmy Choo.

Oficialii H&M au anuntat ca faimosul designer de accesorii va lansa colectia in 200 dintre magazinele companiei in ziua de 14 noiembrie 2009. Colectia va fi compusa din incaltaminte si genti, dar va fi completata si de o linie vestimentara, in ton cu accesoriile.

De asemenea, designer-ul va crea o colectie speciala de pantofi, genti si accesorii pentru barbati.

“Ne plac creatiile lui Jimmy Choo si apreciem inspiratia lui de a crea si o linie vestimentara pentru a accesoriza pantofii si gentile, cand in aceasta industrie se lucreaza invers din acest punct de vedere”, declara Margareta van den Bosch, creative designer pentru H&M, adaugand totodata ca aceasta este prima data cand compania colaboreaza cu un designer renumit de accesorii.

Tamara Mellon, presedinte si co-fondator Jimmy Choo, considera ca brand-ul sau va aduce un aer sofisticat produselor H&M, o colectie accesibila, dar, in acelasi timp, rafinata.

“Ne alaturam astfel numelor mari din lumea modei care au colaborat cu H&M de-a lungul timpului”, adauga Tamara Mellon.

H&M a mai colaborat pentru colectiile sale atat cu design-eri, cat si cu nume cunoscute ale muzicii, printre care se numara Madonna, Kylie Minogue, Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Viktor & Rolf and Matthew Williamson.

H&M opereaza in 28 de tari, avand peste 1.500 de magazine si 68.000 de angajati. Cea mai mare piata este Germania, urmata de Marea Britanie si Suedia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Tranzactia Michael Kors-Versace: ce planuri are brandul american