Calin Sarchiz, Pegas, va discuta despre consultanta in fonduri structurale

In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste doua saptamani, Calin Sarchiz, Managing Partner al firmei de consultanta Pegas, isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street. Tema de discutie va fi piata de consultanta in fonduri structurale.

Astfel, puteti obtine raspunsuri cu privire, atat la fondurile structurale, cat si la certificarile ISO, care sunt un instrument de business foarte important - optimizarea proceselor, instruirea oamenilor, controlarea fluxului de documente, minimizarea numarului de produse neconforme.

Calin Sarchiz este Managing Partner al companiei Pegas. Este absolvent al Facultatii de Constructii de Masini - Universitatea Tehnica Cluj Napoca si al Facultatii de Business - Universitatea Babes-Bolyai, Cluj Napoca. In perioada 2000 - 2004, in paralel cu activitatea desfasurata in Pegas, a fost Asistent Universitar in cadrul Universitatii Petru Maior din Targu Mures, pe disciplina "Management Strategic".

Va invitam sa trimiteti pana joi, 31 ianuarie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Calin Sarchiz, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Live »Citeste si