Clement Nicolaescu, directorul de marketing al regiei Arbo Interactive va lansa, alaturi de partenerul Teodor Dima care detine compania de web development Ortographics, televiziunea online LTV.ro, dupa o investitie de circa 50.000 euro. Vezi ce isi propune televiziunea si sursele de venit.
Actionariatul televiziunii este impartit in mod egal intre cei doi antreprenori, investitia fiind 100% personala si neavand nicio legatura cu ArboInteractive, subliniaza Clement Nicolaescu.

Lansarea va avea loc luna aceasta si, in prima faza, va avea o sectiune numita “Founders” unde vor fi inregistrate interviuri cu antreprenori ce au reusit sa aiba succes intr-un anumit mediu de business. “In prima faza vom urca pe site interviuri cu antreprenori din online”, spune Nicolaescu.

Acesta a spus ca nu se va implica in mod direct in producerea si filmarea continutului. “Nu o sa stam zi de zi acolo – in ultima perioada insa am cam stat noapte de noapte”, spune, zambind, directorul de marketing al ArboInteractive. In prima faza, de LTV.ro se vor ocupa cinci oameni.

Pentru trailerul de pe site cei doi au angajat pe Jasen Anthony, un “voice artist” din SUA care a mai lucrat si la alte proiecte internationale.

Principala sursa de venit a LTV.ro va fi publicitatea insa, recunoate Nicolaescu, aceasta nu va fi extrem de ridicata, mai ales in prima faza. “De asemenea, vom realiza productii de portaluri de orice tip si vom transmite conferinte live, pe Internet, la cererea companiilor”, incheie Nicolaescu.

Pe aceasta tema a scris si Paginademedia.

Crezi ca televiziunea va avea succes? De ce (nu)?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri