Nunta printului William cu Kate Middleton a fost urmarita, potrivit estimarilor, de peste 2 miliarde de persoane din intreaga lume. Internetul a fost complet acaparat de eveniment, care a devenit principala tema de discutie pe Twitter, Facebook si Google.

In timpul ceremoniei de la Westminster Abbey, primele 10 trending topics de pe Twitter aveau toate legatura cu nunta regala si au fost, in ordine: #RoyalWedding, #rw11, #casamentoreal, William & Kate, QILF, Sarah Burton, Grace Kelly, Westminster Abbey, Rutter, Abadia.

“Casamento real” si “Abadia” inseamna nunta regala, respectiv catedrala (abbey), in limba spaniola. QILF este o varianta a acronimului MILF, in care “mother” a fost inlocuit cu “queen”. Sarah Burton este designerul casei de moda Alexander McQueen, care a creat rochia miresei. Nunta a inspirat si referinte la Grace Kelly, actrita care s-a casatorit cu Printul de Monaco in aprilie 1956. Rutter are legatura cu John Milford Rutter, compozitorul muzicii din timpul ceremoniei.

In ultimele 24 de ore, cuvintele-cheie cel mai des folosite pe Facebook au fost, in Statele Unite, Royal Wedding, Prince William, Kate Middleton, Princess Diana, Prince Charles, Prince Henry, Monarchy, Elton John, William & Kate si Queen Elizabeth, iar in Marea Britanie, Royal Wedding, Kate Middleton, Prince William, Prince Harry, God Save the Queen, Westminster Abbey, David Beckham, Union Jack, Monarchy si Victoria Beckham, potrivit mashable.com.

In timpul ceremoniei, pe Google, 10 din cele mai frecvente 20 de sintagme cautate aveau legatura cu nunta regala: Victoria Beckham, David Beckham, Kate Middleton wedding dress, Prince William and Kate, Westminster Abbey, Prince Charles, Prince Harry, Alexander McQueen, the royal wedding guest list si Queen Elizabeth.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Unilever ameninta sa-si retraga publicitatea de pe platformele online