"Sper ca experienta si pregatirea mea sa contribuie la dezvoltarea serviciilor TVR de distributie si transmisie pe Internet a programelor live si on demand”, spune Cristi Corobana. "Ma voi mai ocupa, de asemenea, de eficientizarea serviciilor de transmisiuni si telecomunicatii, de strategiile new media, digitalizarea arhivei precum si de implementarea unor noi sisteme de managementul performantei.”

Cristi Corobana are peste 20 de ani de experienta in telecomunicații, broadcasting, media si consultanta in management. A lucrat la Harris Broadcasting (1999-2006), unde a contribuit la modernizarea infrastructurii de transmisie radio si televiziune, pentru Radiocom SA, Mobilrom (actual Orange) si Ericsson Romania. Din 2006 pana in prezent a lucrat pentru Romtelecom, unde s-a ocupat de lansarea platformelor Pay TV pe satelit, Dolce si IPTV.

Corobana are un MBA (Master of Business Administration) la Universitatea din Viena si a absolvit, in 1992, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Iasi.