Cristian Corobana este, incepand de luna aceasta, consilierul Presedintelui-Director General al TVR Alexandru Lazescu pentru strategii de dezvoltare a platformei web si multi-media.
"Sper ca experienta si pregatirea mea sa contribuie la dezvoltarea serviciilor TVR de distributie si transmisie pe Internet a programelor live si on demand”, spune Cristi Corobana. "Ma voi mai ocupa, de asemenea, de eficientizarea serviciilor de transmisiuni si telecomunicatii, de strategiile new media, digitalizarea arhivei precum si de implementarea unor noi sisteme de managementul performantei.”

Cristi Corobana are peste 20 de ani de experienta in telecomunicații, broadcasting, media si consultanta in management. A lucrat la Harris Broadcasting (1999-2006), unde a contribuit la modernizarea infrastructurii de transmisie radio si televiziune, pentru Radiocom SA, Mobilrom (actual Orange) si Ericsson Romania. Din 2006 pana in prezent a lucrat pentru Romtelecom, unde s-a ocupat de lansarea platformelor Pay TV pe satelit, Dolce si IPTV.

Corobana are un MBA (Master of Business Administration) la Universitatea din Viena si a absolvit, in 1992, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri