Mark Walton, castigator al mai multor premii de creatie, se alatura agentiei Scala JWT, in scopul declarat de a intari departamentele de creatie si productie ale agentiei care face parte din reteaua internationala de publicitate JWT.

“Mark are o experienta impresionanta. Reclamele lui sunt captivante si interactive, te prind si te fac sa-ti petreci mai mult timp cu brandul respectiv”, a declarat Mihai Cojocaru, Creative Director la Scala JWT. “Sunt convins ca experienta lui Mark ne va ajuta sa dezvoltam produsul nostru creativ si sa ne indeplinim obiectivele strategice pe care le-am stabilit. De asemenea, va creste potentialul nostru de a castiga premii la festivaluri internationale recunoscute. Vrem sa ne regasim si in topul primelor 20 agentii din reteaua internationala JWT.”

Mark vine la Scala JWT ca Chief Creative Officer. Are experienta in diferite tari si a lucrat pe conturi importante precum General Motors, Xerox, Unilever, Nestle, Coca-Cola si Procter & Gamble.

“Misiunea pe care mi-au incredintat-o Petra Hoyos, CEO si Victor Dobre, Managing Director, este de a crea produse competitive la scara mondiala. Publicitatea noastra trebuie sa fie indrazneata si creativa, ideile noastre trebuie sa aiba impact de natura emotionala si sa interactioneze cu publicul.”

Despre Mark Walton

Mark s-a nascut si a crescut in Irlanda. Si-a inceput cariera la Londra dupa ce a absolvit facultatea de design grafic, unde a studiat sub indrumarea lui Lou Klein (profesor de arte la Royal College).

In Londra a lucrat pentru J. Walter Thompson si McCann Erickson. Dupa ce s-a mutat in America de Nord, a lucrat pentru Needham Harper and Steers, Leo Burnett, McKim Advertising si Maclaren Lintas.

Pe parcursul carierei sale multinationale, Mark s-a ocupat de numeroase conturi, printre care Pepsi, Diet Coke, Honda, General Motors, Kraft Foods, Seagrams, Molson, Xerox, Sealy, Unilever, Hirma Walker, Bell, Nestle, Kelloggs, Richardson Vicks, 7 UP, Lever Brothers si Procter & Gamble.

Mark a castigat peste 250 premii nationale si internationale de la New York Art Directors Club, The New York Type Directors Club, Clio’s, The Caddies, The Andy’s, One Show, The Mobius Awards, Cannes si D&AD Londra.

Despre Scala JWT

Agentia de publicitate Scala JWT a fost infiintata in 1996 si face parte din reteaua multinationala JWT, membra a grupului de comunicare – WPP.