Grupul de companii din care fac parte Lowe & Partners, Initiative Romania, Medic One, Draft Romania si Brand Connection s-a imbogatit cu inca o agentie, specializata in servicii de relatii publice

Veronica Savanciuc, President & CEO Lowe & Partners: Proiectul Lowe Public Relations este un mare pas inainte in dezvoltarea strategica pe care ne-am propus-o pentru grupul nostru. In fiecare moment, industria de comunicare se transforma. Lowe Public Relations isi propune sa fie cu un pas inaintea acestui proces permanent de schimbare.

Nora Ionita, Managing Director Lowe Public Relations: Vine uneori un moment bun, cand simti ca lucrurile se leaga. Acesta este momentul nostru. Un departament care a functionat cu succes ani de zile in cadrul agentiei de publicitate Lowe & Partners se desprinde pe cont propriu si capata propriul ritm, propria viata. Cred ca este un moment fericit pentru lansarea operatiunii de PR, caci business-ul de Public Relations capata din ce in ce mai multa substanta.

Hortensia Nastase, PR Director Lowe Public Relations: Avem langa noi clienti care ne sunt si prieteni si nu ne e frica sa spunem asta. Pentru ca am transformat parteneriatele de business in relatii de lunga durata, bazate pe sinceritate, respect si incredere. Suntem privilegiati sa lucram cu clienti multinationali precum Motorola (de 8 ani) si Electrolux (de 5 ani). Si suntem bucurosi ca echipa clientilor s-a imbogatit in ultimul an cu TNT Romania, Magyar Telekom sau Time Out Bucuresti.

Obiective

Ruxandra Florea, PR Director Lowe Public Relations: Obiectivul declarat cu care plecam la drum este acela de a ajunge sa convingem noi si noi clienti ca promisiunile pot fi respectate. Noi credem ca stim cum sa convingem. Construirea strategiei potrivite, promptitudinea in actiuni si atitudinea pro-activa sunt argumentele noastre.

Hortensia Nastase, PR Director Lowe Public Relations: Si mai avem un obiectiv acela de a atrage si de a retine cei mai buni oameni din industrie. Ne mandrim cu atmosfera relaxata si prietenoasa din biroul Lowe Public Relations. Pentru ca, in plus fata de lucrurile fara de care nu se poate, precum standarde profesionale, curaj si mobilitate, ceea ce face diferenta este chimia din echipa.

Echipa

Nora Ionita, Managing Director Lowe Public Relations:
In conditiile in care PR-ul este un domeniu in care poti sa ajungi accidental sau pur si simplu pentru ca este foarte cool sa fii in PR, motivul pentru care suntem impreuna la Lowe Public Relations este covingerea fiecaruia dintre noi ca apartine acestui domeniu. Suntem o echipa tanara, pentru care PR-ul este in momentul acesta unica optiune de cariera.

Perspective

Veronica Savanciuc, President & CEO Lowe & Partners:
Suntem foarte mandri de trecutul nostru, dar atentia noastra este acum concentrata asupra viitorului. Ca grup de comunicare, ne dezvoltam si ne specializam in fiecare zi. Ca agentie de relatii publice, ne concentram asupra performantelor noastre, asupra clientilor, asupra echipei. Obiectivul nostru este acela de a ramane unul din cele mai importante grupuri de comunicare din Romania si in urmatorii ani.

Despre Lowe Public Relations

Portofoliul de clienti Lowe Public Relations include Motorola Romania (corporate), Electrolux Romania (corporate, Electrolux, Zanussi, Electrolux AEG), TNT Romania (corporate), Ursus Breweries (Timisoreana), Magyar Telekom (EUfonika), Pernod Ricard (Chivas), CitiFinancial (corporate), Time Out Bucuresti, Muzeul National de Arta al Romaniei, Lowe & Partners, Initiative Romania, Medic One, Draft Romania, Brand Connection.

Lowe Public Relations va acoperi intreg spectrul de Practici Globale de Specialitate (Corporate Communications, Corporate Social Responsibility, Healthcare, Internal Communications, Marketing & Brand Strategic Communications, Public Affairs, Technology), acoperind in acelasi timp gama completa de Servicii Specializate (Media Relations, Financial Communications, Media Training, Research, Issue & Crisis Management).

Echipa Lowe Public Relations este formata astazi din 12 oameni, printre care Nora Ionita (Managing Director), Hortensia Nastase (PR Director), Ruxandra Florea (PR Director), Raluca Andreescu (Senior PR Executive), Raluca Mihaila (PR Executive), Leea Catincescu (PR Executive).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri