Actorii Milla Jovovich si Nicolas Cage au sanse mari sa joace in cel de-al treilea film din franciza de actiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", creata de Sylvester Stallone si produsa de studiourile Lionsgate, scrie Mediafax.
Potrivit site-ului TheWrap.com, specializat in publicarea de informatii cu specific cinematografic, Milla Jovovich si Nicolas Cage au inceput negocierile pentru a se alatura celorlalti actori din distributia acestui nou film de actiune.

Jackie Chan si Wesley Snipes - care revine pe platourile de filmare dupa ce a fost incarcerat pentru evaziune fiscala - vor juca si ei in acest film de actiune.

Filmarile pentru "The Expendables 3" vor incepe in luna august, sub bagheta regizorala a cineastului Patrick Hughes. Noul film va respecta tiparul precedentelor doua filme din aceasta serie: o echipa de mercenari extrem de bine antrenati va fi insarcinata cu capturarea unui raufacator periculos - un rol jucat in primele doua filme de Eric Roberts si de Jean-Claude Van Damme.

Filmele din franciza "The Expendables" au particularitatea de a-i reuni pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de actiune din anii '80 si '90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone.

Zvonurile despre distributia filmului "The Expendables 3", care promite sa fie din nou una insolita si incarcata cu legende ale cinematografiei, circula inca de la lansarea celui de-al doilea lungmetraj din serie, in vara anului trecut. Pe atunci, Ali Lerner, producatorul filmului, a anuntat ca i-a contactat deja pe actorii Nicolas Cage, Harrison Ford si Clint Eastwood. Jackie Chan ar putea face si el parte din aceasta lista prestigioasa.

"The Expendables 3" va fi lansat pe marile ecrane in vara anului 2014. Data exacta la care va fi lansat "The Expendables 3" nu a fost deocamdata anuntata, insa fanii filmelor de actiune abia asteapta sa ii vada din nou pe marile ecrane, impreuna in acelasi film, pe Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren si, bineinteles, Sylvester Stallone.

Primele doua filme din franciza "The Expendables", lansate in 2010 si in 2012, au avut incasari cumulate de 574,8 milioane de dolari pe plan international.

Sursa foto: http://www.theexpendablesmovie.net/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri