Rupert Murdoch, fondatorul si presedintele grupului media News Corporation, a intentat actiune de divort de sotia sa, Wendi Deng, relateaza site-ul postului CNBC, citat de Mediafax.
Rupert Murdoch, in varsta de 82 de ani, s-a casatorit cu Wendi Deng, o femeie de afaceri de origine chineza in varsta de 44 de ani, in 1999, la trei saptamani dupa ce divortase de a doua sotie, Anna.

Purtatorul de cuvant al News Corporation - al doilea grup media, ca marime, din lume - a confirmat actiunea de divort.

Potrivit site-ului ziarului The Huffington Post, actiunea de divort a fost intentata de Murdoch la instanta suprema din statul american New York.

In cursul divortului din 1999, partajul a fost in valoare de 1,7 miliarde de dolari (1,27 miliarde de euro). Averea lui Rupert Murdoch este estimata la 11,2 miliarde de dolari (8,4 miliarde de euro), conform clasamentului realizat de Forbes.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri