Un film despre Donatella Versace si modul in care aceasta a dus mai departe memoria fratelui sau, Gianni Versace, va fi produs si difuzat de catre televiziunea Lifetime, scrie Mediafax, care citeaza Hollywood Reporter.

De asemenea, televiziunea va difuza, in octombrie, un documentar despre celebrul designer.

Filmul de fictiune, numit "House of Versace", ii va avea in distributie pe Gina Gershon, in rolul Donatellei Versace, Enrico Colantoni, ca Gianni Versace, si Raquel Welch, in rolul matusii Lucia.

Filmul original este inspirat din cartea reporterului Wall Street Journal Deborah Ball - "House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival" - care o are ca personaj principal pe Donatella Versace.

Aceasta din urma a preluat conducerea imperiului modei dupa uciderea fratelui sau, in 1997.

Initial ridiculizata, ea a cazut victima drogurilor si a dus compania aproape de faliment. Cu ajutorul familiei sale, inclusiv al fiicei ei Allegra, matusii Lucia si fratelui Santo, aceasta a fost internata la o clinica de dezintoxicare. Ulterior, aceasta a reusit sa ridice din nou imperiul Versace la nivelul unde era inainte de moartea fratelui sau.

Donatella Versace, nascuta pe 2 mai 1955, este vicepresedintele executiv si designerul principal al grupului Versace.

Creatoarea italiana detine 20% din actiunile casei de moda Versace, iar fratele ei, Santo Versace, detine 30 de procente.

Allegra Versace, fiica Donatellei, a mostenit 50% din actiunile grupului, dupa moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei si fondatorul casei de moda.

Sursa foto: http://www.versace.com/en/the-group

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Radu Florescu, Cheil Centrade: Realitatea e ca TV-ul creste constant