MOL a inceput rebrandingul celor 11 benzinarii preluate de la Petrom

Compania MOL Romania a inceput re-branduirea celor 11 statii achizitionate de la Petrom in primavara acestui an, se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit comunicatului, in luna aprilie 2006, MOL Romania a incheiat un acord de vanzare-cumparare cu Petrom si OMV, tranzactia referindu-se la achizitia de catre Grupul MOL a 11 statii de la Petrom, vanzarea de catre MOL a diviziei de aviatie cumparata in 2004 ca parte a preluarii Shell si vanzarea a 30 de benzinarii MOL.

"Dupa incheierea acordului de vanzare-cumparare, MOL si-a extins reteaua in Bucuresti, Cluj, Gheorgheni, Carei, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Aiud, Sebes, Tarnaveni, Caransebes. Doua benzinarii, Cluj (strada Oasului) si Bucuresti - Gara de Nord (strada Dinicu Golescu nr. 29), vor fi preluate in februarie 2007, iar re-branduirea locatiilor va fi finalizata pana in aprilie 2007", se mai precizeaza in comunicat.

Patru statii, respectiv Ramnicu Valcea, Tarnaveni, Caransebes, Gheorgheni, vor fi reconstruite complet pentru a indeplini standardele MOL pana in luna iulie 2007. Pentru celelalte statii, procesul de re-branduire inceput in noiembrie va fi terminat pana in aprilie 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri