Compania MOL Romania a inceput re-branduirea celor 11 statii achizitionate de la Petrom in primavara acestui an, se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit comunicatului, in luna aprilie 2006, MOL Romania a incheiat un acord de vanzare-cumparare cu Petrom si OMV, tranzactia referindu-se la achizitia de catre Grupul MOL a 11 statii de la Petrom, vanzarea de catre MOL a diviziei de aviatie cumparata in 2004 ca parte a preluarii Shell si vanzarea a 30 de benzinarii MOL.

"Dupa incheierea acordului de vanzare-cumparare, MOL si-a extins reteaua in Bucuresti, Cluj, Gheorgheni, Carei, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Aiud, Sebes, Tarnaveni, Caransebes. Doua benzinarii, Cluj (strada Oasului) si Bucuresti - Gara de Nord (strada Dinicu Golescu nr. 29), vor fi preluate in februarie 2007, iar re-branduirea locatiilor va fi finalizata pana in aprilie 2007", se mai precizeaza in comunicat.

Patru statii, respectiv Ramnicu Valcea, Tarnaveni, Caransebes, Gheorgheni, vor fi reconstruite complet pentru a indeplini standardele MOL pana in luna iulie 2007. Pentru celelalte statii, procesul de re-branduire inceput in noiembrie va fi terminat pana in aprilie 2007.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri