Foto: Netflix

Crăciun în bătaia puștii (Christmas Crossfire)

Crăciun în bătaia puștii (Christmas Crossfire)

Data lansării: 4 decembrie

După o noapte de dragoste pasională, Edda îl convinge pe Sam să o însoțească într-o excursie de sărbători în satul ei natal, în care nu mai pusese piciorul de cinci ani. Excursia îi duce într-o provincie necunoscută și aproape pustie. Cei doi ajung să fie separați și se trezesc pe neașteptate în mijlocul unui conflict între bărbați care nu au nimic de pierdut și bărbați care nu pot pierde fiindcă iubesc. Atunci când Edda și Sam se regăsesc, încearcă să supraviețuiască împreună într-o lume complet nebună. 24 de ore mai târziu, peste gard stau atârnați șase bărbați, dar nicio femeie.

MANK

MANK

Data lansării: 4 decembrie

Hollywoodul anilor '30 este reevaluat prin ochii causticului critic social și scenarist alcoolic Herman J. Mankiewicz, care se străduie să finalizeze scenariul filmului Cetățeanul Kane pentru Orson Welles.

Dorința de Crăciun a Angelei (Angela's Chirstmas Wish)

Dorința de Crăciun a Angelei (Angela's Chirstmas Wish)

Data lansării: 1 Decembrie

Dorința de Crăciun a Angelei este o poveste emoționantă despre o fetiță hotărâtă, care își propune să-și reunească familia de Crăciun. Bazat pe personajele create de autorul distins cu premiul Pulitzer, Frank McCourt, filmul scoate în evidență, într-o manieră amuzantă, importanța unei familii unite.

Lumi extraterestre (Alien Worlds)

Lumi extraterestre (Alien Worlds)

Data lansării: 2 decembrie

În ultimele două decenii, astronomii au descoperit mii de planete aflate în afara sistemului nostru solar și estimează că există alte miliarde încă nedescoperite. Dacă există viață chiar și numai pe o fracțiune din ele, atunci cosmosul este plin de extratereștri. Dar cum ar putea arăta aceștia? Cum se hrănesc, cum se reproduc, cum evoluează?

În serialul Lumi extraterestre, cineaștii își imaginează cum arată viața pe alte planete, aplicând legile care guvernează viața pe Pământ.

Selena: Serialul

Selena: Serialul

Data lansării: 4 decembrie

Înainte de a deveni regina muzicii Tejano, Selena Quintanilla era o fată din Texas cu visuri mari și o voce și mai mare. Selena: Serialul explorează parcursul acesteia de la mici reprezentații la cel mai mare succes din toate timpurile înregistrat de o artistă de origine latino-americană, precum și anii de muncă asiduă și sacrificiu pe care membrii familiei Quintanilla i-au traversat împreună.

De la producătorii executivi Jaime Dávila, Rico Martinez, Hiromi Kamata, Suzette Quintanilla, Simran A. Singh și Moises Zamora, SELENA: SERIALUL a fost creat de Zamora, cu Don Todd (This is Us) în calitate de consultant. Din distribuție fac parte Christian Serratos, Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemí Gonzalez și Seidy López.

How To Ruin Christmas

How To Ruin Christmas

Data lansării: 16 decembrie

Mediocrul și întru nimic remarcabilul Crăciun

Mediocrul și întru nimic remarcabilul Crăciun

Data lansării: 17 decembrie

Înaintea evenimentelor din primul sezon, dorința de Crăciun a lui Juanquini, El Ñato și a căpitanului González a fost să aibă suficient curaj pentru a-și schimba viețile. Misteriosul personaj „Coruptul” ar putea fi cel care îi va ajuta să-și îndeplinească visul.