YOLO Media, agenție de PR fondată în România în 2011 de Sorin Duțoiu și Christian Stan, a inaugurat prima sa filială în Emiratele Arabe Unite. Noua divizie va gestiona conturile companiilor internaționale și locale din zona GCC furnizând servicii de comunicare și strategie de imagine pentru piețele din Orientul Mijlociu.

Extinderea agenției vine după o perioadă intermediară în care a dezvoltat și coordonat, din România, proiecte de comunicare pentru companii din Dubai, precum și proiecte în colaborare cu Department of Tourism and Commerce Marketing, Dubai (DTCM).

Lansarea în Emiratele Arabe Unite a fost marcată de un eveniment desfășurat la Palazzo Versace, Dubai, la care au participat reprezentanți ai Department of Economy and Tourism Dubai, Consulul General al României în Dubai, doamna Loredana Teodorovici, oameni de afaceri, reprezentanți mass media, celebrități, influenceri.

Cu această ocazie, a fost prezentată și echipa ce va implementa serviciile din Dubai, specialiști în comunicare, social media, producție video și organizare evenimente, cu experiență pe piața din Orientul Mijlociu. Noul Managing Partner al YOLO Media UAE este Ionela Săvescu, expert în PR și comunicare media.

„Am înființat agenția din România, în 2011, la acea dată drept prima agenție de Celebrity and Infuencers PR din Europa de Est, comunicând pentru cele mai apreciate nume din industria de entertaiment. În scurt timp, am extins tipologia serviciilor și domeniile de activitate ale clienților, în portofoliul nostru intrând antreprenori sau companii din industrii precum medicină, turism, HoReCa, retail de lux, Pharma, frumusețe profesională, avocatură, Business Development, sustenabilitate. Au fost 11 ani de activitate derulată pe trei continente, prin proiecte speciale, care acum se cristalizează prin înființarea filialei din Emiratele Arabe Unite. Noua echipă YOLO Media UAE va gestiona, din sediul din Dubai, conturile companiilor internaționale și locale din zona GCC furnizând servicii de comunicare și strategie de imagine pentru piețele din Orientul Mijlociu”, declară Sorin Duțoiu, Managing Partner YOLO Media.

YOLO Media va activa de acum înainte atât din România, cât și din Dubai. Echipa din România va gestiona conturile deja existente în portofoliul local, iar cea din Dubai va implementa campanii speciale și va fi birou de comunicare permanent în UAE și GCC pentru companiile internaționale și din Emiratele Arabe Unite.

Sursa foto: Yolo Media

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri