Cei mai mari jucatori de fotbal ai lumii se reunesc in noul super-spot Pepsi, ce va putea fi urmarit incepand din aceasta luna si in Romania.

Ultimul spot Pepsi, intitulat Surf si regizat de Tarsem Singh* aduce impreuna unele din cele mai mari nume din lumea actuala a fotbalului. David Beckham, Thierry Henry, Robero Carlos, Raul Gonzales, Ronaldinho, Fernando Torres si Rafael Van Der Vaart isi dovedesc aptitudinile de fotbalisti, intr-un context cu totul nou manevrand cu dexteritate placile de surf intr-un show ametitor.

Cateodata e dificil sa joci fotbal pe iarba, dar sa joci in apa! A fost foarte distractiv, ceva cu totul diferit a spus David Beckham.

Thierry Henry, comentand prima sa aparitie intr-o reclama Pepsi, a spus Poti vedea mereu aceste reclame, cateodata chiar de 20 de ori, gasesti cate ceva nou de fiecare data. Mie imi place sa le vad, iar scenariul pentru aceasta reclama este atat de diferit, uimitor!

Campania Pepsi Fotbal va putea fi urmărită pe cele mai importante canale de televiziune, outdoor, tranzit, precum şi la punctele de vanzare.

Aceasta campanie de publicitate este integrata campaniei mondiale Pepsi Dare For More. Anul acesta, Pepsi ii aduce pe fanii fotbalului nu doar mai aproape de jucatorii mondiali, dar si de sporturile si activitatile globale. In trecut, Pepsi a avut o varietate de concepte pentru reclame, de la sumo wrestling la western, gladiatoare sau batalii medievale, insa nimic nu se compara in spectaculozitate cu noua reclama Pepsi Surf.

Pepsi are o lunga traditie legata de fotbal si a stabilit de-a lungul timpului parteneriate cu cele mai mari nume din sportul rege, precum si cu cluburi renumite in lumea intreaga.

Pepsi este o marca inregistrata a PepsiCo, Inc. Produsul face parte din cea mai extinsa gama de bauturi de tip cola din Romnia, grupul PEPSI LA PUTEREA 6 (Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist, Pepsi Twist Light si noul Pepsi X energy cola). Produsele PepsiCo sunt mbuteliate si distribuite n Romania si Republica Moldova de mbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SA.

Spotul Pepsi Surf

 David Beckham, Roberto Carlos, Raul, Fernando Torres si Rafael Van der Vaart au filmat intre 20 si 24 septembrie 2004, la Aerodromo Casarubio pista de aterizare privata, situata la 40 km in afara Madrid-ului, la o temperatura de 30 grade Celsius.

 Scenele de surf au fost filmate in insula Tavarua din Fiji, cu surferi profesionisti aranjati in asa fel incat sa semene cu jucatorii.

 In paralel, scenele cu Thierry Henry au fost filmate la Shepperton Studios in Londra, intr-o noapte rece de noiembrie.

 Pentru a crea cadrul de surf, au fost amenajate doua piscine cu apa, o piscina incalzita pentru plonjari, precum si o masina de facut valuri.

 Echipa de efecte speciale a petrecut trei saptamani pentru a construi un perete din apa in spatele unei platforme in miscare, pe care au stat jucatorii. De asemenea, au existat trei tunuri de apa care aruncau jeturi in directii diferite.

 Pentru a amenaja plaja pe Aerodromo Casarubios, au fost aduse 206 tone de nisip pentru recrea atmosfera din insula Fiji.

 Pentru a se asigura ca jucatorii adoptau pozitia si tehnicile corespunzatoare, pe durata scenelor de surfing, compania de productie l-a angajat pe surferul profesionist Francois Liets

 Ronaldinho si Fernando Torres s-au aflat pe platou impreuna in prima zi de filmari. Cu o seara inainte, echipele lor ( Barcelona si Athletico Madrid) au jucat un meci de 1-1 pe Estadio Vicente Calderon, in care Torres a dat golul de egalitate

 Miercuri, in ziua filmarilor, jucatorii Roberto Carlos, Raul si David Beckham de la Real Madrid au filmat impreuna. In timpul filmarii scenelor de pe plaja, cei trei prieteni s-au intrecut in a incerca sa tina cat mai mult mingea in aer. Uneori continua jocul si intre filmari, deoarece nici unul dintre ei nu vroia sa scape primul mingea.

 Deoarece masurile de securitate impotriva paparazzilor au fost foarte severe, un fotograf a mers pana acolo incat a luat lectii de zbor de la scoala locala pentru a zbura deasupra platoului de filmare. Din nefericire pentru el, pana a gasit un avion, jucatorii deja isi terminasera treaba pentru ziua aceea!

 Fundalul muzical al spotului este Misirlou al lui Dick Del. Muzica sa a devenit celebra la nivel international dupa ce a fost folosita in filmulPulp Fiction al lui Quentin Tarantino.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri