Netflix

Netflix

Preț abonamente:

  • 8 euro (rezoluție video 480p)
  • 10 euro (1080p)
  • 12 euro (4K+HDR)

Stream-urile sunt disponibile pe 4 dispozitive diferite simultan cu abonamentul Premium, pe 2 cu abonamentul Standard sau pe 1 dispozitiv cu abonamentul Minim.

Sursa foto: Netflix

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video costă 13,99 lei/lună. Amazon a lansat anul trecut interfața în limba română a Prime Video, fapt care a contribuit la creșterea popularității platformei în țară. O parte din producțiile disponibile pe Amazon Prime Video au și subtitrare în limba română, chiar dacă, din acest punct de vedere, oferta este mai mică în comparație cu Netflix, liderul pieței de streaming video în România.

Sursa foto: Shutterstock

Disney+

Disney+

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company a fost lansat, în iunie, în România. Prețul abonamentului lunar este de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Disney+ are un catalog de peste 700 de filme și 900 de seriale, plus alte 150 de titluri originale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic.

Sursa foto: Shutterstock

HBO Max

HBO Max

HBO Max, platforma de streaming ce include producțiile HBO precum și alte blockbustere de la Hollywood, s-a lansat oficial în România pe data de 8 martie 2022.

HBO Max costă 4,99 euro pe lună sau 39,9 euro pe an.

Printre cele mai cunoscute producții care vor fi diponibile pentru abonații români se află: Lord of the Rings, Game of Thrones, Harry Potter, True Detective, Joker, Aquaman, Wonder Woman, Rick & Morty, Batman vs Superman, The Big Bang Theory, Justice League sau Sopranos.

Sursa foto: Shutterstock / AFM Visuals

Hulu

Hulu

Hulu se diferențiază de celelalte platforme de streaming prin faptul că oferă și o variantă de abonament ce include reclame în timpul producțiilor video. Mai exat, abonamentul lunar la Hulu costă 6,99 dolari pe lună, cu reclame, sau 12,99 dolari/lună, fără reclame.

Sursa foto: Shutterstock

Apple TV Plus

Apple TV Plus

Apple TV Plus nu este disponibil oficial în România. Neoficial, românii se pot abona, dar folosind un card bancar înregistrat în altă țară. De asemenea, ei nu vor beneficia de subtitrări în limba romnă.

Abonamentul la Apple TV costă 5 dolari/lună.

Conținutul Apple TV Plus este disponibil exclusiv prin intermediul aplicației Apple TV. Aplicația este disponibilă și pe alte dispozitive, cum ar fi Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox, Mac, și pe web, la tv.apple.com.

Sursa foto: Shutterstock

SkyShowtime

SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming care și-a anunțat lansarea oficială în România: în primul trimestru al anului 2023.

Un joint-venture al Comcast – compania mamă a NBCUniversal și Sky – și Paramount Global, SkyShowtime oferă noi serii premium, producții pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, producții locale, documentare și programe speciale de pe piețele sale.

În țările care folosesc euro, SkyShowtime va costa 7 euro/lună.

Sursa foto: Shutterstock