TikTok a anunțat actualizări ale funcției Family Pairing și formarea Consiliului Tinerilor pe TikTok. Noua funcție permite părinților și tutorilor să filtreze videoclipurile care conțin cuvinte sau hashtag-uri pe care ar prefera să nu le vadă în feedurile For You sau de Following ale copiilor.

Anul trecut, TikTok a lansat un instrument de filtrare a conținutului pentru a le permite oamenilor să filtreze videoclipurile care conțin cuvinte sau hashtag-uri pe care ar prefera să nu le vadă în feedurile For You sau de Following. De atunci, părinții și tutorii acestora au spus că ar dori mai multe metode prin care să personalizeze subiectele pe care adolescenții lor ar prefera să nu le vadă.

TikTok aduce acum acest instrument în Family Pairing, prin care părinții au ocazia de a reduce probabilitatea ca adolescenții lor să vizioneze conținut nepotrivit.

Pentru a adapta această funcție în Family Pairing, TikTok a discutat cu experți, inclusiv cu Family Online Safety Institute. Prin urmare, adolescenții pot vedea în mod implicit cuvintele cheie adăugate de părintele lor. Cuvintele cheie pe care le adaugă părinții și îngrijitorii sunt un element personalizat, pe lângă sistemul deja existent de Content Levels, care ajută la blocarea conținutului cu teme mature sau complexe pentru publicul cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani.

TikTok anunță formarea Consiliului Tinerilor

Mai târziu în acest an, TikTok va lansa Consiliul Tinerilor global al TikTok, unde compania promite că va asculta experiențele celor care folosesc direct platforma și va avea mai multe informații pentru a crea cea mai sigură experiență posibilă pentru comunitate.

TikTok lucrează deja cu adolescenții și caută soluții bazate pe feedback-ul lor. De exemplu, în cadrul Family Pairing, platforma oferă sfaturi pentru părinți care au fost dezvoltate în colaborare cu adolescenți. Acestea explică tipul de sprijin dorit de adolescenți și sugestiile lor despre cum să abordeze conversațiile despre alfabetizare digitală și siguranță. Noul Consiliu al Tinerilor va oferi acestora oportunități mai structurate și regulate de a-și prezenta opiniile, similar cu modul în care TikTok colaborează frecvent cu peste 50 de cadre universitare și experți de top din întreaga lume prin Content and Safety Advisory Councils. TikTok va anunța mai multe detalii despre acest forum și despre cum pot participa adolescenții în lunile următoare.

În martie, TikTok a limitat la 60 de minute timpul pe care un adolescent îl poate petrece zilnic pe platformă și aproape trei sferturi dintre adolescenți au ales să păstreze limita. Pentru cei care renunță la această limită implicită, dar petrec mai mult de 100 de minute pe TikTok într-o zi, platforma continuă să îi încurajeze să folosească instrumentele de gestionare a timpului în fața ecranului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri