VIP a ales 'liderii de maine'

Asociatia Studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte se apropie de startul celei de a VIII- a editii a Scolii de Vara Romania Secolului XXI care va avea loc in Bucuresti.

Proiectul se desfasoara in perioada 2-15.07, avand ca tema “Romania la majorat: de 18 ani in schimbare” si are ca invitati personaliti marcante ale mediului politic, cultural, economic din Romania.

In urma procesului de recrutare, care a constat in analizarea atenta a tuturor aplicatiilor primite, VIP a selectionat cei treizeci de studenti care vor reprezenta “liderii de maine” in confruntarea cu “liderii de astazi”. Asadar, cei 30 sunt: Alexandrescu Stefan, Antemia Viorela, Aras Roxana Maria, Bajenaru Florin, Buleandra Iulia, Burlacu Ionel Ciprian, Cerbu Sianziana Alexandra, Chiliban Simona, Ciofirla Anca Maria, Dinu Monica, Dobre Ruxandra, Dumitrescu Ramona Alina, Ganga Paula Daniela, Gheorghila Diana, Ghiran Anda Liana, Hoagia Maria Luiza , Ilarie Bianca, Judea camellia, Minuta Laura, Moraru Alexandru Bogdan, Neamt Laura, Oborceanu Simona, Olariu Maria Cristina, Oprea Laura, Paraschivescu Adrian, Sandor Alina, Spalatelu Andra Ramona, Staniloaie Cristina, Vetu Alexandru Bogdan, Zlotila Ioana.

Scoala de Vara va debuta, pe data de 2 iulie, cu conferinta : “Ce s-a intamplat in ’89 ?”. Vom porni de a descoperirea trecutului. Pentru ca nu putem sa intelegem incotro ne indreptam daca nu ne cunoastem trecutul.

Timp de 2 saptamani vor avea loc conferinte pe diverse teme, care ne vor ajuat in conturarea unei imagini clare asupra procesului de transformare prin care a trecut Romania in cei 18 ani. Printre invitatii care ne vor onora cu prezenta lor se numara: Emil Constantinescu, Principele Radu, Mircea Toma, H.R. Patapievici, Dan Puric, Cristian Tabara, Bogdan Baltazar, Monica Tatoiu etc.

In final, participantii vor redacta o declaratie comuna care sa contina concluziile la care s-a ajuns.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri