Agentia de publicitate Leo Burnett a castigat contul GE Money in Romania in urma unei licitatii la care au mai participat cinci agentii de publicitate.
Leo Burnett va realiza strategia de comunicare pentru lansarea catre publicul larg a brandului GE Money in Romania si integrarea celor trei branduri existente – Domenia Credit, Estima Finance si Motoractive Leasing - sub umbrela GE Money. Agentia va realiza atat campaniile de imagine, cat si campaniile pentru produsele companiei.

Grupul Leo Burnett gestioneaza si in prezent contul GE Money, componenta de relatii publice fiind deja in responsabilitatea agentiei The Practice, parte din grupul Leo Burnett, din luna februarie 2007. Astfel, grupul Leo Burnett va oferi sevicii de creatie, strategie, media, intreractiv si PR pentru GE Money.

Grupul Leo Burnett Romania, detinut minoritar de grupul de comunicare Publicis, are in portofoliu agentiile Leo Burnett&Target (agentie full-service), The Practice (agentie de relatii publice), 23 (shop de creatie), iLeo (servicii interactive) si Starcom (agentie de media). Printre clientii grupului se numara companii precum Orange, InBev, Procter & Gamble si Banca Romaneasca.

GE Money a intrat pe piata din Romania in trimestrul al treilea al anului 2006 prin achizitionarea a trei companii specializate in servicii financiare nebancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum sub numele Estima Finance) si Domenia Credit IFN SA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri