Campania sub sloganul Acum ori niciodata! consta in 3 testimoniale si ruleaza deja pe ProTV, Antena 1, PrimaTV, TVR1, TVR2, TV Sport, MTV, Realitatea TV
McCann este autoarea noii campanii pentru Bergenbier in care fotbalistii echipei nationale sunt chemati sa aduca victoria echipei nationale. Suporteri reali, potrivit agentiei, ai echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, isi incurajeaza jucatorii special pentru un singur meci. Este vorba de mult mediatizatul meci Romania-Olanda ce se va disputa sambata aceasta la Rotterdam si care face parte din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2006.

Lansata sub sloganul Acum ori niciodata! prima parte a campaniei ruleaza deja pe ProTV, Antena 1, PrimaTV, TVR1, TVR2, TV Sport, MTV, Realitatea TV si consta in 3 testimoniale ce se vor difuza pana sambata, "al caror rol este sa sublinieze si sa intareasca legatura afectiva dintre Bergenbier si suporterii echipei nationale" spun reprezentantii agentiei .

Alexandru Dumitrescu, Head of Copy McCann/ Creative Services: Ne-am obisnuit sa-i vedem pe jucatorii de fotbal cerand suporterilor sa participe la meci si sa-i sustina. Cum insa si noi suntem suporteri ai Nationalei ne-am gandit ce le-am spune jucatorilor inainte de meci ca sa-i motivam. Bergenbier devine astfel marea voce a suporterilor si isi consolideaza pozitia de berea fotbalului romanesc. Am pregatit si niste continuari dupa meciul cu Olanda; sa speram ca se va difuza cea pentru victorie...!

La strigarea Echipei Nationale au lucrat din partea Interbrew: Mihai Ghyka Marketing Director, Stefan Teodorescu Brand Manager Bergenbier, Gigi Loghin BTL Coordinator si Vlad Craioveanu Marketing Executive. McCann/ Creative Services a intrat in terenul campaniei cu Alexandru Dumitrescu Head of Copy, Titus Dumitrescu Copywriter, Radu Tinc Art Director, Gabriela Alexandrescu Account Executive, Florin Rosu Creative Planner, Tiberiu Munteanu si Gimina Maxim Audio-Video Producers si Victor Stroe Media Planner, Universal McCann.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri