Agentia MRM Partners – divizie a McCann World Group Romania a castigat licitatia organizata de Bancpost in lunile martie - aprilie 2008. Agentia va dezvolta strategia de comunicare a bancii in mediul online & new media.
Prin brief-ul transmis, Bancpost urmarea dezvoltarea strategiei sale de comunicare de marketing in mediul online & new media in vederea cresterii gradului de informare cu privire la oferta de produse si servicii Bancpost, cresterea preferintei fata de brandul Bancpost, consolidarea loialitatii clientilor existenti si atragerea clientilor potentiali.

“A fost un brief de strategie. Mediul online este foarte dinamic si ofera parghii de comunicare diverse, targetate, masurabile. Clientul intelege strategic importanta comunicarii online in economia comunicarii integrate, crede in eficietta generata de astfel de campanii de comunicare, asadar proaspatul nostru parteneriat nu poate decat sa ne bucure.”, a declarat Carmen Sterian, Client Service Director MRM Partners.

“A fost o competitie foarte stransa in care MRM Partners a reusit sa convinga prin strategia propusa, creativitate, experienta in on–line si new media. Avem convingerea ca rezultatele colaborarii noastre se vor vedea foarte curand.”, a afirmat Mariana Iosif, Director Marketing Bancpost.

Bancpost, una dintre cele mai competitive banci romanesti, ofera o gama extinsa de produse si servicii clientilor corporativi, de retail si persoanelor fizice cu statut financiar ridicat din Romania. Bancpost este membra a Grupului Eurobank EFG, o organizatie bancara internationala cu active totale de peste 68.4 miliarde €. Grupul are peste 22.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.500 de sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Echipa agentiei care a colaborat pentru castigarea contului Bancpost este formata din: Andreia Bunea – Senior Copywriter, Mihai Caluseriu – Senior New Media Creative, Ionut Juganaru – Senior Art Director, Mugur Paun – CRM Manager, Carmen Sterian – Client Service Director.

MRM Partners ofera servicii de CRM strategic, servicii web (strategie, web design, programare, comunicare online, hosting), comunicare interactiva (SMS, MMS, jocuri web, continut 3G), direct marketing, consultanta pentru managementul bazelor de date si protectia datelor in conformitate cu legislatia romaneasca, consultanta si logistica pentru promotii. Printre clientii agentiei se numara: Kandia Excelent, Vodafone, Tnuva, Radio 21, L’Oreal Romania, Heineken Romania, Coca-Cola Romania, MasterCard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri