In urma deschiderii cazurilor inscrise in competitia Effie 2008, comitetul de organizare a luat decizia de a restructura categoriile de concurs.

Aceasta decizie de a imparti anumite categorii a venit in urma constatarii unui numar mare de inscrieri in unele categorii, fapt determinat de caracteristicile si dinamica pietei din anul precedent. Intra in atributiile comitetului de organizare sa hotarasca crearea sau restrangerea categoriilor astfel incat competitia sa reflecte cat mai bine directiile de dezvoltare ale pietei.

Astfel, s-a constatat ca in categoriile Promotions FMCG si Promotions non FMCG exista un numar mare de inscrieri, fapt care a dus la luarea deciziei de a imparti cele doua categorii. Urmand traditia de anul trecut, aceste doua categorii au fost separate dupa cum urmeaza : Promotions FMCG Food, Promotions FMCG non Food, Promotions non FMCG Services, Promotions non FMCG Products.

De asemenea, o alta categorie cu un numar mare de inscrieri este Financial Services, fapt care a dus la decizia comitetului de organizare de a imparti aceasta sectiune in doua noi categorii : Financial Loans si Financial Others.

Editia de anul acesta a Premiilor Effie a adus un numar record de inscrieri: peste 90 de campanii trimise de 29 de agentii.

Un alt element de noutate este participarea lui Sorin Psatta, Integrated Communication Director, Graffiti BBDO Romania cu un proiect individual, care intra in competitie alaturi de celelalte cazuri inscrise de agentii.

Castigatorii trofeelor Effie Awards 2008 vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc in data de 15 mai 2008, incepand cu orele 19.30, in Club Bamboo.

Biletele de participare la Gala Effie 2008 pot fi procurate de la sediul IAA (Calea Victoriei, nr.126, et.3, sector 1, Bucuresti, telefon : 0311 050 991), incepand cu data de 5 mai. Costul unui bilet pentru participarea la eveniment este de 470 RON/ persoana pentru membrii UAPR/ IAA, respectiv 670 RON/ persoana pentru non - membri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si