McCann PR, agentie afiliata Weber Shandwick, a gestionat lansarea companiei HTC, lider mondial in producerea de smartphones si PDA, pe piata romaneasca.

McCann PR isi intareste astfel portofoliul de clienti din sfera Tech PR cu unul dintre cei mai mari si avangardisti producatori de telefoane mobile din lume. HTC a lansat, odata cu prezenta sa pe piata de telefonie mobila din Romania, si cel mai recent produs: HTC Touch Diamond.

„ Parteneriatul cu un brand atat de inovator si in plin avant la nivel mondial ne onoreaza. Echipa specializata in Tech PR a McCann PR are oportunitatea de a comunica si dezvolta acest brand pe piata din Romania, castigul fiind de ambele parti”, a spus Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR.

Agentia McCann PR ofera servicii specializate de PR, PR strategic si consultanta PR (crisis management, public affairs, community relations, PR intern etc.). Printre clientii agentiei se numara: Microsoft Romania, Ericsson Romania, Teleroute, Konica Minolta, Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Kandia Excelent, Tnuva, Heineken, Subaru Motors Trading.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cine este Yves Maitre, noul CEO al HTC