Adevarul lanseaza astazi topul primilor 500 de miliardari romani

Ziarul "Adevarul" va lansa astazi, 13 octombrie, prima editie a catalogului "Adevarul 500 miliardari", in care va fi descris, in premiera, stilul de viata si ce proprietati detin in strainatate primii 500 de miliardari romani, potrivit Adevarul Holding.

“Adevarul 500 miliardari” va fi singurul clasament din Romania care, incepand din acest an, va avea exclusivitate pe topurile Forbes. Catalogul va avea peste 500 de pagini si va fi un produs high quality.

Pentru realizarea acestui top, Adevarul a evaluat, in colaborare cu firme de specialitate, averile primilor 500 cei mai bogati romani impreuna cu proprietatile pe care le detin, cat platesc impozit pe averile lor, ce stil de viata au, precum si valoarea averilor acumulate.

In premiera, topul Adevarul va prezenta amanunte despre proprietatile din tara si din strainatate ale celor 500 de miliardari, detalii inedite despre viata personala a acestora, povesti ale romanilor care au plecat in strainatate la munca si au ajuns printre miliardarii Romaniei.

In prima editie a catalogului vor fi prezentate trei dintre cele mai interesante topuri Forbes: "Cei mai bogati oameni din lume", "Cei mai bogati est-europeni" si "Cele mai scumpe insule private".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri