Publisher-ul online Rockmedia Network a lansat Tektonic.ro, site de gadgeturi, tehnologie si lifestyle digital.

Tektonic.ro este cel de-al patrulea proiect online lansat de Rockmedia in 2009, dupa reteaua sociala de business iKonect, portalul de marketing si comunicare Strategic.ro si proiectul special Anti-Criza.ro, dezvoltat de catre Bizcity.

“Lansam nu doar un site dedicat tuturor celor pasionati de tehnologie, ci un ghid online cu si despre gadgeturi, un spatiu interactiv dedicat lor si relatiei interdependente dintre tehnologie si stilul de viata al omului modern. Urmeaza lansarea in site a unei zone de networking dedicata comunitatii pasionate de gadgeturi si integrarea unui comparator de preturi ce va oferi consumatorului platforma ideala pentru a lua cea mai potrivita decizie in momentul achizitiei unui anumit produs”, declara Dan Serbanescu, Editor Sef Tektonic.ro.

Alaturi de stiri, topuri, analize, review-uri si opinii, portalul contine o sectiune speciala cu video content, teste si reportaje despre evenimente din lumea tehnologiei. Informatia este structurata in site in functie de doua mari domenii: tehnologie (tek) si utilizarea acesteia (tonic). Astfel, zona de tehnologie reuneste teste si articole despre hardware, software, foto sau laptopuri, in timp ce sectiunea “Tonic” acopera categorii precum muzica, film si lifestyle.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Back to school: gadgeturile de care aveti nevoie in aceasta toamna