Symantec externalizeaza activitatile de marketing si PR la Headline

Compania Symantec, unul dintre marii jucatori de pe piata mondiala de securitate informatica, a decis sa externalizeze in intregime activitatile de marketing si PR agentiei Headline, din luna aprilie, odata cu inceperea noului an fiscal.
Colaborarea dintre Symantec si Headline a inceput in 2008, cand Symantec a deschis reprezentanta pentru Romania. Agentia Headline a coordonat pana acum toate activitatile - conferinte de presa, lansari de produs sau evenimente cu partenerii romani - in colaborare cu Hedvig Bartha, Marketing & PR Manager Symantec pentru Europa de Est.

“Cei de la Headline au fost cei care mi-au propus sa incepem aceasta colaborare si, de la inceput, am fost multumita de alegerea facuta. Compania Symantec a fost foarte incantata de munca celor de la Headline, asa ca, treptat, le-am cerut sa se ocupe de proiectele noastre de marketing si PR din Romania. Acum, Headline se ocupa de toate activitatile de comunicare, fiind contactul principal atat pentru Country Manager, cat si pentru distribuitori, parteneri si jurnalisti”, a subliniat Hedvig Bartha.

Headline adauga contul Symantec, gestionat integral, in portofoliul sau de clienti din domeniul IT. Headline este una dintre cele mai importante agentii care fac PR specializat pentru IT, individualizat pentru clienti, producatori de software si hardware (Microsoft, GIGABYTE, Autodesk, Siemens) sau distribuitori (I.R.I.S.).

“Cei de la Symantec isi doresc flexibilitate si rezultate – adica exact cele doua principii pe care functioneaza si Headline in relatia cu clientii sai. Ne potrivim foarte bine ca stil de comunicare, asteptari reciproce si corectitudine in business, asa ca propunerea celor de la Symantec, materializata intr-o colaborare extinsa, a venit foarte natural, dupa o colaborare de un an”, afirma Mihaela Apetrei (foto), Senior Manager Headline.

Headline si-a inceput activitatea in anul 2001 si s-a dezvoltat in special din domeniul IT. Headline colaboreaza cu PRO SYS, producatorul autohton de solutii hardware pentru business, si cu I.R.I.S., unic distribuitor Apple, iar printre clientii multinationali se numara Microsoft, GIGABYTE, Symantec, Autodesk sau Siemens. Pe plan extern, Headline este afiliata retelei internationale Bond PR.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri