Inscrierile la cea de-a sasea editie a festivalului de eficienta Effie Romania numara 70 de campanii si 26 de agentii, in scadere fata de anul trecut, cand 29 de agentii au inscris peste 90 de campanii.

Babel Communications, Brands&Bears, Bridge Communication, CAP, Cohn&Jansen| Ashley&Holmes , Cosmote, Cupid Consultancy, DRAFT FCB, GAV (Generic Audiovizual), GMP Advertising, Graffiti BBDO, Grey Romania, Headvertising, Leo Burnett&Target, Lowe&Partners, McCann Erickson, Next Advertising, Odyssey Communication, Ogilvy Romania, Papaya Advertising, Propaganda, Proximity, Publicis, Scala JWT, TBWA Merlin si Unilever sunt agentiile, respectiv companiile, care au inscris campanii la editia de anul acesta.

Castigatorii premiilor Effie vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc joi, 28 mai 2009, incepand cu orele 19:30, in Frattelli Studios. Gazdele festivitatii de premiere vor fi, ca in fiecare an, IAA Romania (International Advertising Association), UAPR (Uniunea Agenţiilor de Publicitate din Romania), organizatorii Premiilor Effie Romania.

Invitatiile la Gala Effie 2009 pot fi procurate de la sediul IAA, incepand cu 15 mai. Costul unei participari la festivitatea de premiere este de 500 lei+TVA/persoana pentru membrii IAA/UAPR si 700 lei+TVA/persoana pentru non-membri.

Effie este un festival international sub licenta AMA New York. In Romania, Effie este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si organizat, pentru al treilea an consecutiv, de agentia Millenium Communications.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Alin Marghidanu este noul creative director al Kubis