Divizia de Ziare a Ringier Romania lanseaza versiunile de mobil ale publicatiilor Evenimentul zilei, Capital si Libertatea, in parteneriat cu Vodafone Romania.

In contextul schimbarilor survenite in obiceiurile de consum ale cititorilor de mass-media, brandurile multimedia reprezinta o preocupare continua si prioritara a Diviziei de Ziare a Ringier Romania, se arata in comunicatul de presa trimis de companie.

Versiunile online ale celor trei publicatii au inregistrat, in luna aprilie aproximativ 974.000 de vizitatori unici – evz.ro, 338.500 de unici – capital.ro, respectiv 1.198.700 unici – libertatea.ro.

Ringier este o companie internationala cu aproximativ 8.000 de angajati in 10 tari din Asia si Europa Centrala si de Est. Ringier detine 11 tipografii si editeaza peste 120 de cotidiene si reviste. Grupul produce si comercializeaza peste 20 de programe de televiziune si desfasoara activitati in cadrul a peste 80 de website-uri si platforme mobile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri