Regiile de vanzari F5 X-Media si ARBOinteractive au incheiat un parteneriat pentru administrarea in comun a spatiilor publicitare de pe mobisite-urile din protofoliu.
Portofoliul mobil centralizat al F5 X-Media si ARBOinteractive numara 11 mobi-site-uri - Realitatea.mobi, M.Cotidianul.ro, M.Standard.ro, M.Hi5.com, M.Wauwee.com, M.Hotnews.ro, Mobil.Europafm.ro, Meteoromania.ro, Sapteseri.ro, Mobil.Rfi.ro si Mobil.Money.ro. Aceste mobisite-uri atrag o audienta de circa 670.000 de vizitatori unici si peste 6,24 milioane de afisari, conform datelor furnizate de Mobilestats.ro, aferente lunii mai.

“Daca in vest publicitatea pe mobil inregistreaza deja procente importante din share, in Romania piata este abia in formare. Impreuna cu ARBOinteractive incercam sa incurajam consumul pe acest segment si sa aratam clientilor ca singure sau in complementaritate cu alte media, in functie de obiectivele campaniei in cauza, solutiile de mobile advertising pot livra rezultate foarte bune”, spune Dragos Gurarosie, director executiv F5 X-Media.

F5 X-Media este regia de vanzari online, cross-media si neconventionale a grupului Realitatea-Catavencu, parte din F5, compania de web a trustului.

ARBOinteractive este prezenta pe piata online din Romania de peste opt ani, iar din septembrie 2008 a fost preluata de Goldbach Media, companie prezenta in Elvetia, Austria, Croatia si Slovenia. ARBOinteractive Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar al peste 150 de site-uri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si