Adrian Mirsanu, redactor-sef al cotidianului Business Standard, isi va inceta din 23 august colaborarea cu trustul Realitatea-Catavencu. Conducerea ziarului va fi preluata de Andreea Rosca, directorul Diviziei publicatii de business a grupului.
“Nu mi-am dat demisia. Pur si simplu mi-am incetat colaborarea cu Business Standard si am parasit grupul Realitatea-Catavencu. Forma in care am parasit compania va fi comentata de reprezentantii trustului”, a declarat, pentru Wall-Street, Adrian Mirsanu.

Intr-o prima instanta, Mirsanu va intra in concediu, urmand sa comunice despre ce va face in continuare dupa 23 august, data la care i se incheie contractul cu Business Standard.

Conducerea ziarului va fi preluata, potrivit unui e-mail intern, de catre Andreea Rosca, managerul publicatiilor Business Standard si Money Express. “Principalele linii de strategie constau intr-o prezenta mai puternica in evenimentele din actualitate, in accentuarea importantei evenimentelor regionale si mondiale, in tratarea critica a evenimentelor de pe agenda fiecarei zile si intr-o atentie mai mare pentru nevoile specifice ale audientei”, se arata in e-mailul intern.

Adrian Mirsanu a ocupat pozitia de redactor-sef al Business Standard inca de la lansarea ziarului, in mai 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Povestea din spatele campaniei ROM Autentic, #SuntemCuVoiOriundeAtiFi
Setari Cookie-uri