“Suntem cel mai puternic grup de comunicare din Romania si pentru a ne mentine in pole position trebuie sa ne reinventam permanent. Avem nevoie pentru asta de lideri cu fler si viziune, exact calitatile pe care Beatrice le demonstreaza constant”, spune Bogdan Enoiu, managing director McCann WorldGroup Romania.

In cei 12 ani de publicitate, Iftimi a lucrat cu clienti din industriile: FMCG, bancar, auto, produse de ingrijire, detergenti, media & entertainment, vopseluri, haine & accesorii. A contribuit la succesul campaniilor Dorna, Sprite, Fanta si Tnuva, premiate in cadrul multor festivaluri de profil.

A absolvit Universitatea Bucuresti, fiind licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii cu specializarea in relatii publice si publicitate. A urmat cursurile unui master in “managementul institutiei de presa”, precum si Facultatea de Drept la Universitatea Romano-Americana.

Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agentiile McCann Erickson, Universal McCann, McCann PR, MRM Worldwide si Momentum. La nivel international, este parte a McCann WorldGroup, cu birouri in 205 orase din 132 de tari.