Springer&Jacoby Romania comunica pentru BASF Divizia Agro

Compania BASF, lider mondial in domeniul chimic, a ales in Romania agentia Springer&Jacoby pentru a dezvolta concepte creative destinate Diviziei de Protectie a Plantelor.
Springer&Jacoby Romania a castigat contul in urma unei licitatii la care au participat trei agentii. Primele proiecte includ crearea de vizualuri noi pentru produse ale diviziei agro, precum si dezvoltarea de concepte pentru actiuni BTL.

“Propunerile creative prezentate de agentia Springer&Jacoby Romania au demonstrat buna intelegere a nevoilor si asteptarilor companiei noastre”, a declarat Veronica Ciuca, Marketing Field Crops & Area Seed Relationship Manager, BASF Romania.

“La doar o luna de la rebrandingul agentiei, planurile noastre de extindere a portofoliului de clienti s-au concretizat prin castigarea unui cont nou, BASF Romania, Divizia de Protectie a Plantelor. Ne bucuram si consideram de bun augur faptul ca primul client, dupa semnarea parteneriatului cu agentia germana Springer&Jacoby, este o companie multinationala originara tot din Germania”, a declarat Raluca Simu (foto), Managing Partner Springer&Jacoby Romania.

Printre clientii Springer&Jacoby in Romania se numara Henkel Romania (brandurile de adezivi: CERESIT, MOMENT, THOMSIT, LOCTITE) , Carpatina SA (brandurile Carpatina, Herculane si Lipova), ASEBUSS.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri