“Timp de 8 ani Publicis a fost alaturi de noi si am reusit sa depasim impreuna o lunga serie de provocari care s-au materializat in progresul marcii Ursus din tot acest timp. Am simtit nevoia unui pitch deoarece 8 ani inseamna o perioada lunga in care atat piata, cat si consumatorul s-au schimbat foarte mult. Era practic momentul pentru o reevaluare. Ne pare rau sa ne despartim de Publicis cu care am lucrat excelent si care s-au prezentat foarte bine la pitch. Insa, in final, consumatorul a avut de spus ultimul cuvant, iar conceptul prezentat de Papaya s-a bucurat de un raspuns mai bun”, a declarat Renaud Thiers (foto), group brand manager Ursus.

Papaya Advertising gestioneaza conturi precum CEC Bank (AOR), Certasig (AOR), TRUST LF Distilleries (AOR), Fabryo Corporation (SAVANA, Inneweiss – strategie si creatie), Pambac (AOR), CREATIVE Imobiliare (AOR).

Echipa Papaya Advertising, care a reusit sa castige pitch-ul, a fost formata din: Robert Tiderle (director de creatie), Mircea Calota (strategic planning director) si Dan Samoila (art director).

Din partea Ursus, echipa a fost formata din Renaud Thiers - group brand manager, Harry Ioncica - senior brand manager, Laura Andrei - brand manager, Olivia Neacsu - brand manager si Andrei Lascut - junior brand manager.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Redd’s, Miller, Stejar, Ciucas si Azuga.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama de marci locale, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie.