New York Times va concedia 100 de redactori pana la sfarsitul acestui an, ceea ce reprezinta o reducere cu 8% a personalului editorial, scrie Economic Times.

Cotidianul american a propus angajatilor sa paraseasca voluntar compania, insa in caz contrar aceasta ar putea recurge la disponibilizari.

In urma cu un an, New York Times a redus personalul redactional cu 100 de angajati. Potrivit comunicatului de presa, departamentul de stiri al ziarului avea peste 1.330 de angajati inaintea ultimei runde de disponibilizari.

"Numarul curent de angajati ai intregului grup este de aproximativ 1.250, nici un alt ziar american nu are mai mult de 750 de angajati", a adaugat acesta.

Ziarul, detinut de New York Times Company, ar putea trimite pachete de oferte pentru intreaga redactie, iar angajatii au la dispozitie 45 de zile pentru a decice daca opteaza pentru oferta inaintata.

In plus, Times ar putea oferi compensatii si pentru angajatii ziarului din alte departamente, cum ar fi publicitatea, a anuntat comunicatul de presa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri