Brandient a creat brandul Patria Credit pentru Capa Finance

Brandient a creat numele Patria Credit care face parte din procesul de rebranding pentru Capa Finance, una dintre cele mai mari companii non-bancare specializata in microfinantare si micro-credite.

Romanian American Enteprise Fund (RAEF), actionarul principal al Patria Credit, a incredintat companiei de consultanta Brandient procesul de rebranding, dupa alte trei colaborari de succes in proiectele Domo, Estima Finance si Domenia Credit.

Noul brand creat de Brandient este construit pe valori specifice atat categoriei serviciilor financiare (responsabilitate, eficienta, seriozitate), cat si pe valorile speciale, mostenite de la Capa Finance: respectul fata de oameni, implicarea si responsabilitatea pentru comunitatea unde iti desfasori activitatea.

Pentru Patria Credit, Brandient a livrat strategia de brand, identitatea verbala si vizuala, retorica de brand, designul de retail, comunicarea externa, aplicatiile de website si sesiunile de brand engagement si comunicarea interna. Identitatea vizuala este creata de Bogdan Dumitrache, Iancu Barbarasa, Cristian ‘Kit’ Paul, iar retorica de brand este semnata de Delia Zahareanu, Senior Copywriter Brandient.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri