”Acum sunt in concediu. Voi inceta colaborarea cu F5 X-Media cand ma noi intoarce pe 21 decembrie. A fost o decizie personala, o despartire pe cale amiabila. Ma voi concentra pe proiecte offline si online, despre care voi oferi mai multe detalii dupa 21 decembrie”, a spus Dragos Gurarosie (foto).

"Decizia lui Dragos Gurarosie de a pleca tine de motive de natura personala si de proiecte personale. Mandatul sau a fost incheiat pentru un an, pentru structurarea regiei de vanzari F5 X-Media, mandat pe care si l-a incheiat cu succes si pentru care ii multumesc. Nu va exista un inlocuitor, cel putin pentru moment, intrucat nu ar avea ce face. F5 X-Media se afla in subordinea mea, prin Irina Morosanu, business affairs manager F5 pentru marketing si vanzari", a adaugat Dragos Stanca, managing director F5, Realitatea-Catavencu.

Anterior acestei functii, Dragos Gurarosie a ocupat pozitia de new media manager in cadrul postului de televiziune Prima TV.

Gurarosie a fost director executiv al F5 X-Media din noiembrie 2008. F5 X-Media a fost creata pentru a gestiona reteaua proprie de website-uri, simultan cu vanzarea de site-uri afiliate si a altor servicii new media oferite de partenerii Realitatea-Catavencu.

Cititi un interviu acordat wall-street.ro de catre Dragos Gurarosie