Agentia de publicitate Scala JWT a pierdut conturile de creatie pentru Joe, Lion si batoanele Nesquick, branduri din portofoliul Nestle, a declarat pentru Wall-Street Daniela Knecht, managing director Scala JWT.
Contul KitKat a ramas la Scala. De asemenea, agentia a pierdut in luna decembrie contul Bancpost, care pe partea de media va fi gestionat de Media Direction.

Potrivit unor surse din piata, brandurile Joe, Nesquick si Lion sunt gestionate in prezent de Momentum, agentia de BTL a grupului McCann. Reprezentantii Nestle si McCann nu au putut fi contactati pentru confirmari.

Pentru anul acesta, Scala anunta o “strategie a schimbarii”. “Piata s-a schimbat, cerintele s-au schimbat si oportunitatile s-au schimbat. In mod traditional, romanii intampina dificultati atunci cand se confrunta cu schimbarea. Noi vrem sa o imbratisam. Este o chestiune de perspectiva”, a spus Daniela Knecht (foto).

Agentia are in prezent 23 de angajati, cu 12 mai putini decat la inceputul lui 2009.

Printre clientii Scala JWT se mai numara Kraft Jacobs, Nova Brasilia, Vodafone Retail, Nokia, Mazda, Bayer, Johnson&Johnson si GoSkin.
Agentia si-a inceput activitatea in 1996, si este parte a retelei globale JWT si membra a grupului de comunicare WPP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri