Agentia Spin Communications va gestiona contul de comunicare al Velux Romania, companie ce activeaza in domeniul materialelor de constructie.
La sfarsitul anului, Spin Communications a castigat contul Velux Romania, dupa ce a realizat strategia de PR a companiei pentru 2010. Velux activeaza in domeniul materialelor de constructii, pe segmentul ferestre de mansarda.

Compania e prezenta pe piata amenajarii masardelor de mai bine de 65 de ani si produce o gama larga de ferestre, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare, dispozitive de comanda si control.

Grupul Velux detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari si reprezinta, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii. Grupul Velux are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L.

Spin Communications Romania este o agentie de PR full-service, parte a retelei internationale cu acelasi nume, fondata la Atena, in 2003. Serviciile oferite pe piata romaneasca includ consultanta in comunicare corporate si consumer PR.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri