Oameni noi la Senior Interactive si Tempo

Agentia Senior Interactive a numit trei oameni noi in departamentele de creatie si client service, iar Tempo are un nou Head of Art.
Cei trei noi membri ai Senior Interactive au experienta de comunicare in domeniile FMCG, Telecom si Pharma.

Andrei Orcula
s-a alaturat echipei de creatie Senior pe pozitia de art director. A lucrat anterior in cadrul agentiilor Scala JWT, DDB Bucuresti si Starlink, pentru clienti precum Nokia, Nestle, Vodafone, Kraft, Bancpost si Greenpeace.

Marius Matei, noul copywriter al Senior Interactive, vine cu o experienta de trei ani in agentiile Scala JWT si DDB Bucuresti, unde a lucrat pentru conturile Nokia, Nestle, Vodafone, Kraft, Greenpeace si Smurd.

Dana Cucos vine in echipa de Client Service a Senior, cu experienta in PR, online publishing, media buying si comunicare. Printre clientii de care s-a ocupat in trecut se numara Vodafone, L’Oreal, GSK, Nestle, BAT, KLM si Avon. In cadrul Senior Interactive, Dana gestioneaza contul Wrigley, respectiv brandurile 5gum, Airwaves si Winterfresh din pozitia de Account Manager.

Agentia Tempo l-a numit pe Cosmin Ezaru coordonator al echipei de art directori din cadrul departamentului de creatie. Ezaru este art directorul campaniilor Timisoreana din ultimii 3 ani care au castigat mai multe premii Effie, inclusiv Grand Effie pentru “Sustained Succes” in 2008.

In 2003, Ezaru a castigat primul premiu Epica din Romania, pentru Guinness Positive. A mai fost premiat si la Golden Drum sau la New York Festivals.

Cosmin Ezaru va lucra alaturi de Bogdan Costin, Deputy Creative Director, sub coordonarea lui Adrian Preda, Director de Creatie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri