Daniel Apostol, numit director executiv al The Money Channel

Incepand cu luna iunie noul director executiv al postului de televiziune de business The Money Channel este Daniel Apostol. Dragos Nedelcu preia functia de director general al Diviziei Business Media inlocuindu-l pe Sorin Freciu, numit recent presedinte al Consiliului de Administratie al grupului Realitatea-Catavencu.
Daniel Apostol (foto) are 17 ani de experienta in presa. A debutat ca reporter si corespondent de radio si si-a continuat cariera ca prezentator si realizator de matinal la Radio ProFM Bucuresti. Mai tarziu, s-a orientat catre jurnalismul economic si s-a implicat in lansarea mai multor publicatii cu profil economic, iar in martie 2006 s-a alaturat The Money Channel.

El a ocupat functia de redactor–sef pana in martie 2007, apoi a fost numit director de dezvoltare al statiei. Din septembrie 2008 a revenit la functia de redactor-sef, pe care a ocupat-o pana in prezent.

Noul director editorial al The Money Channel este Anamaria Lembrau. Cu peste 16 de experienta in presa, Lembrau lucreaza in grupul Realitatea-Catavencu din anul 2004. Ea a ocupat pe rand functiile de Editor sef, Director de Stiri si Newsdesk Manager la Realitatea TV.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri