Discovery Networks lanseaza un post de televiziune dedicat femeilor, disponibil la UPC

Discovery Networks va lansa in Romania postul TLC, o televiziune de divertisment pentru femei; postul va fi disponibil in pachetul de baza analogic si digital UPC Romania, incepand cu data de 20 ianuarie 2011.

Distribuitia postului va fi largita in functie de interesul partenerilor de cablu si satelit. Grila de programe TLC va fi alcatuita in condordanta cu preferintele telespectatorilor romani, compania planuind sa lanseze si vanzari de publicitate pe acest post.

"TLC va fi un complement pentru Discovery Channel, asigurand partenerilor nostri de distributie si de publicitate continut pentru publicul feminin", a declarat Phillip Luff, acting general manager Discovery Networks Europa Centrala.

TLC este un post de divertisment, avand ca public tinta femeile cu varsta cuprinsa intre 25 si 49 de ani. In urma cercetarilor desfasurate de Discovery Networks in mai multe tari din Europa, printre care si Romania, a reiesit faptul ca femeile moderne indeplinesc roluri foarte diverse si nu vor sa fie incadrate in simple stereotipuri.

In prezent, TLC este unul dintre cele mai bine cotate posturi pentru femei din Statele Unite. Este prezent in peste 99 de milioane de locuinte in SUA, pozitionandu-se printre primele 10 preferinte in randul principalelor grupuri demografice de femei (femei cu varsta cuprinsa intre 25 si 54 de ani, intre 18 si 49 de ani si intre 18 si 34 de ani).

TLC a fost lansat la nivel international pe 4 martie 2010 in Norvegia. Pe 1 septembie 2010, postul a fost lansat pe 20 de piete din regiunea Asia-Pacific. Cea mai recenta etapa a extinderii globale a TLC a insemnat lansarea postului in Polonia, Serbia, Slovenia si Bulgaria la 1 octombrie 2010. In prezent, postul este disponibil in 29 de tari din Europa, Asia si America Latina. Pana in primavara anului 2011, oferta internationala TLC va fi disponibila in peste 75 de piete, ajungand in peste 100 de milioane de locuinte in afara Statelor Unite.

TLC face parte din portofoliul Discovery Communications care cuprinde si Discovery Channel, disponibil in peste 180 de piete, si Animal Planet, disponibil in peste 170 de piete.

In Romania, Discovery Networks distribuie in prezent sapte posturi TV, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD Showcase si ID Investigation Discovery. TLC va fi inclus in oferta Discovery in anul 2011.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri